; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

DSCF3728

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, city-break la Roma | Foto

08 April 2014

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au petrecut patru zile superbe la Roma, oraşul lor preferat. Cei doi actori din telenovela “O nouă viaţă”, care ajunge la final joi, 17 aprilie, la ora 20.30, la Acasă, recunosc că s-au întors din vacanţă foarte obosiţi.

“Stăteam la o cafea zilele trecute cu unul din fraţii Adelei, care ne povestea că tocmai şi-au luat un city-break la Roma şi brusc ne-am hotărât şi noi să mergem, mai ales că este oraşul nostru preferat. Ne-am decis de pe o zi pe alta, exact cum face de obicei. Roma este un oraş plin de viaţă”, a spus Radu Vâlcan.

La rândul ei, Adela Popescu a povestit că nu a apucat deloc să se odihnească în vacanţă.

“În mod normal, când te duci într-o vacanţă, trebuie să te odihneşti. Noi ne-am întors extenuaţi, tocmai pentru că nu contenim să străbatem oraşul în lung şi în lat. Abia aştept să se facă dimineaţă şi să o iau la pas ori la stânga, ori la dreapta, să mă plimb pe străduţe, să miros parfumul altor vremuri, să mă minunez, să îmi închipui şi să visez. Mergând. Dar nu în pas alergător, ci umăr la umăr, în tandem, cu camaradul meu”, a spus Adela Popescu.

[Not a valid template]

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare