; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adela Popescu îl vânează pe Vâlcan în “Iubire şi onoare”

26 July 2010

Nu se putea ca Adela Popescu să nu figureze în distribuţia noii telenovele de la Acasă, Iubire şi onoare', iar de data aceasta actriţa va lăsa deoparte gingăşia şi inocenţa Anielei pentru un rol de femeie lipsită de scrupule.

.

Adela Popescu va trebui să îi distragă atenţia lui Radu Vâlcan de la Mădălina Drăghici.

Alături de fantastica lume arabă, producţia MediaPro Pictures aduce în prin plam şi universul monden şi agitat al găştilor de Dorobanţi. Din acest grup face parte şi Carmen (Adela Popescu), o tânără cu un scop clar şi de neclintit, acela de a-l cuceri pe Amir (Radu Vâlcan).

Rolul din Iubire şi onoare' este cea mai mare surpriză pe care am pregătit-o telespectatorilor încă de când am început să joc în seriale de televiziune. Simt că pur şi simplu am început o nouă viaţă pentru că aceasta Carmen, mie ca actriţă, îmi dă un nou suflu. Din ultimii 5 ani în care am jucat în producţii pentru Acasă acesta este personajul cel mai periculos pe care puteam să-l întâlnesc şi cu care ma distrez în acelaşi timp. Secvenţele sunt convinsă că vor face deliciul telespectatorilor pentru că pe mine Carmen mă face să trec prin nişte situaţii de care pe mine, Adela Popescu, sper să mă ferească viaţa', mărturiseşte Adela.

Actiţa a mărturisit că, pentru a se putea adapta mai bine personajului, până acum şi-a schimbat culoarea părului şi a vizionat zeci de filme cu personaje similare, adică femei puternice, determinate şi cu foarte mult tupeu.

.

Actorii au avut de lucru cu personajele lor

Adina Galupa, colega de platou a Adelei, a declarat că şi ea a avut ceva greutăţi în a-şi înţelege la început rolul şi asta pentru că Cici, o fiică de politician răsfaţată, e mult diferită de ea. Pentru a pregăti cât mai bine rolul trebuie sa observi exact valorile lumii respective şi să încerci să vezi dincolo de aparenţe', spune Adina.

La fel de decisă să intre în pielea personajului este şi Andreea Pătraşcu, Coco în serial, un fotomodel cu aspiraţii înalte, care-şi petrece zilele în cafenele, îndrăgostită de Şarpe (Razvan Fodor),

Emil Mandanac are şi el un rol dificil, mai ales că nu l-a experimentat până acum în viaţa reală. Este Serghei, şeful găştii de dorobanţişti',  un băiat de bani gata căruia îi plac femeile şi petrecerile. Unele situaţii pe care le avem de jucat le poţi observa ieşind prin mediul tinerilor de bani gata, pe altele le deprinzi din viaţă. La filmări ne înţelegem excelent, ne amuzăm şi ne comportăm asemeni personajelor noastre. În concluzie suntem niste răsfăţati care toata ziua s-ar distra, s-ar distra şi iar s-ar distra.. ', spune actorul.

.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare