; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adela, Ana, Bobo, Cosmin, Costi

Adela Popescu și Ana Morodan, față în față în prima ediție a noului sezon „Pe Bune?!”

03 February 2020

Noul sezon al quiz show-ului Pe bune?! începe astăzi, de la 22:30, iar responsabil cu buna dispoziție va fi Mihai Bobonete. Specialiștii recomandă râsul pentru stimularea creierului și eliminarea stresului, așa că cei doi căpitani, Cosmin Natanticu și Costi Diță sunt pregătiți pentru cele mai amuzante răspunsuri.

 

Echipele vor avea de ales dintre cele 12 categorii interesante, printre care se numără și Sacrificii, Cu mâța-n sac, Mită. Costi și Cosmin nu ar putea să dea cele mai bune răspunsuri fără coechipieri, așa că Adela Popescu și Ana Morodan vor fi adversare și vor încerca să găsească cele mai trăznite răspunsuri și să-și ajute susținătorii să câștige cât mai mulți bani.

 

Costi Diță o va avea alături pe Adela Popescu și vor afla împreună ce fac oamenii nevinovați în timpul unui interogatoriu. De asemenea, vom afla și cu cine va face pace Ana Morodan, coechipiera lui Cosmin Natanticu.

 

Nu uita că poți și tu să să faci parte din provocare și să răspunzi la întrebările trăznite din quiz show-ul Pe Bune?! Intră pe pebune.protv.ro, răspunde LIVE la întrebări și poți câștiga premii săptămânale. Fii Pe bune?! parte din show. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare