; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adela Popescu

Adela Popescu și-a luat bonă filipineză pentru al treilea copil. „N-am vrut o tinerică”

11 May 2021

Adela Popescu mai are puțin timp până când își va strânge în brațe și cel de-al treilea copil, iar pregătirile sunt în toi! 

Adela se află în a șaptea lună de sarcină, însă nu se odihnește deloc! După ce s-a apucat de pregătit camera celui de-al treilea băiețel al familiei, prezentatoarea a dezvăluit că a luat o decizie extrem de importantă. Adela Popescu a angajat o bonă filipineză care o va ajuta cu cei 3 copii ai săi cu Radu Vâlcan.

 „Sunt în săptămâna 31 de sarcină, mă pregătesc să fac morfologia de semestrul trei. Într-o lună și ceva ar trebui să ne vină bona din Filipine. Am făcut toate demersurile. Am două pătuțuri pentru bebe, nu unul. Unul îl vom pune lângă patul matrimonial. Avem o singură cameră liberă în casă, acolo o să stea filipineza. Trebuie să izolam camera filipinezei. Bona va avea cea mai frumoasă camera din casă, la etajul doi. Are cameră cu vedere la lac. Mi-am dorit o doamnă cu experiență, nu vreo tinerică', a dezvăluit Adela Popescu, în emisiunea „Vorbește lumea' de la Pro TV.

 Vezi galeria foto >

Ce nume a ales pentru cel de-al treilea băiețel 

Prezentatoarea a dezvăluit la scurt timp după ce și-a anunțat sarcina că ea și soțul ei, Radu Vâlcan, s-au gândit la un posibil nume al băiețelului. Deși nehotărâți complet în această privință un lucru este cert! Numele celui de-al treilea copil va începe tot cu litera „A'. 

Adela și Radu Vâlcan mai au doi băieți Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani).

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare