; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adela popescu2

Adela Popescu se retrage din televiziune. Cine o înlocuiește la „Vorbește lumea”

08 January 2021

După ce a dat vestea că este însărcinată și așteaptă al treiela copil alături de Radu Vâlcan, Adela Popescu a mai dat o veste surprinzătoare în direct la „Vorbește lumea'.

Aceasta a decis să se retraga din televiziune pentru a-și proteja familia și sănătatea

 

„Având în vedere situația în care ne aflăm și pentru că țin la bebelușul meu o sa mă retrag. A fost o decizie foarte greu de luat, m-am gândit foarte mult  ce e de făcut și pentru ca avem aproape familia și părinții, chiar dacă e un loc în care suntem foarte protejați este un risc pe care nu trebuie să mi-l asum. Trebuie să renunț la cel mai frumos loc de muncă', a spus Adela în lacrimi. 

 

În locul Adelei va veni Lora. Cea care a prezentat „Vorbește lumea' alături de Cove și în al doilea concediu de maternitate al Adelei Popescu. 

Dacă la finalul anului 2018, Lora se alătura echipei pentru prima dată în postura de prezentatoare a unui matinal, ea revine acum mai hotărâtă, mai entuziastă și cu mult dor de publicul PRO TV:

' Am primit invitația cu bucurie și entuziasm! Refacem gașca și abia aștept să vă invadez diminețile, din nou, cu energie bună, să râd la glumele lui Cove, chiar și la alea vechi, să-mi beau cafeaua în această familie frumoasă de la care am învățat atât de multe și căreia acum am mai mult timp să-i dedic. Vorbește Lumea că ne așteaptă o frumoasă călătorie în acest nou sezon. Mi-a fost dor!'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare