Homepage  / Vedete româneşti

Adela Popescu vine în apărarea Evei Măruță după ce fetița a fost criticată pentru rolul din „Tati part-time”: „Sunt foarte revoltată”

Adela Popescu vine în apărarea Evei Măruță după ce fetița a fost criticată pentru rolul din „Tati part-time”: „Sunt foarte revoltată”
17

de Cristina Țapu,

Filmul „Tati part-time”, cu Eva Măruță și Alex Bogdan în rolurile principale, a cunoscut un succes remarcabil, atingând cote impresionante în ceea ce privește vânzările.

Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a debutat pe micul ecran la doar 8 ani, însă interpretarea sa a generat un val de critici și comentarii răutăcioase. Adela Popescu a sărit în apărarea Evei, manifestându-și nemulțumirea față de atitudinea celor care au jignit-o din cauza rolului interpretat.

Adela Popescu reacționează după ce fiica lui Cătălin Măruță a fost aspru criticată

Eva Măruță a primit un rol principal în comedia „Tati part-time”, care a avut premiera la începutul acestei luni. Debutul său în lumea filmului a generat o serie de critici în mediul online, cu mulți oameni convinși că obținerea rolului se datorează mai mult părinților săi celebri decât talentului său actoricesc.

Unii dintre internauți nu au ezitat să scrie comentarii răutăcioase pe rețelele de socializare și să folosească cuvinte dure la adresa Evei.

eva-maruta-film-tati-part-time-5-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, Adela Popescu a avut un cuvânt de spus despre atitudinea internauților, iar mesajul pe care l-a transmis aceasta a fost unul cât se poate de clar.

„Eu chiar sunt foarte revoltată și chiar o să fac și o postare legat de povestea asta cu Eva. Am vorbit și cu Dana și am vorbit cu toate prietenele noastre, prietenele mele care au copii, că nu e posibil așa ceva.

E foarte multă muncă. Știu ce înseamnă presiunea regizorului, presiunea să înveți atât de multe texte. Sunt puțini oameni, mai ales copii, care înțeleg această convenție de a fi în fața camerei, de a înțelege cum e cu lumina, să respecți tot felul de indicații, să aștepți replica, s-o dai cu sens. Să fii credibil, să intri în rol. Este ceva extrem de complicat„, a declarat Adela Popescu.

Adela Popescu a povestit un episod neplăcut de la începutul carierei sale

Adela Popescu a menționat că a trecut printr-o situație similară cu mulți ani în urmă, atunci când a interpretat un rol într-o telenovelă care nu a reușit să atragă atenția publicului.

„E mult spus traumă. Eu am trecut printr-o poveste similară, când eram un pic mai mare, e adevărat. Chiar și atunci a fost foarte greu. Am jucat într-un serial care nu a mers, iar insuccesul a fost asociat, desigur, cu mine, dar atunci nu existau rețelele sociale. E mai dureros ca la un sportiv. Când faci un act artistic și cineva îți spune că nu e bine e ca și cum îți spune că sufletul tău nu e bun„, a povestit Adela Popescu.

Eva a impresionat cu abilitățile sale actoricești și a generat momente pline de haz, cu toate acestea, se pare că interpretarea micuței nu a fost pe placul tuturor, iar unii internauți au folosit cuvinte dure la adresa copilei.

Cătălin Măruță a răspuns celor care i-au criticat fiica pentru rolul din „Tati part-time”

Cătălin Măruță a citit comentariile și a decis să ia atitudine. Prezentatorul și-a susținut fiica și a pus la zid modul în care unele persoane s-au raportat la prestația copilei.

Observând că situația a devenit mai intensă, Cătălin Măruță a distribuit un articol proaspăt apărut în presă și a dorit să transmită un mesaj pe pagina sa personală de Facebook.

„Nu vei reuși niciodată”, „Ești praf”, „Lasă-te de meserie”… Cine nu a auzit măcar o dată genul acesta de comentarii menite numai să rănească, să distrugă încrederea de sine? Ca adulți, să zicem că ne-am obișnuit și, cu puțin efort, să nu le ascultăm (întotdeauna). Din păcate, pot tăia niște aripi când ele sunt adresate unui copil care abia începe să viseze și crede că totul este posibil.

Ca părinți sau nu, de fapt – ca oameni, suntem datori să reacționăm la aceste derapaje. Nu e suficient să ne întristăm din cauza faptului că există răutate în lume, firesc este să ne încurajăm unii pe alții, să vorbim când avem ceva constructiv de spus – chiar și o critică, să nu jignim fără sens. Mai presus de tot, suntem datori să ne protejăm și să ne susținem copiii.

Ps: nu o cunosc pe autoarea articolului, dar vreau să-i mulțumesc că a văzut filmul!”. a fost mesajul pe care l-a scris prezentatorul Cătălin Măruță.

Sursă foto: Instagram Tati Part-time

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton