Homepage  / Vedete româneşti

Cum arătau Adela Popescu și Elena Gheorghe acum două decenii, pe vremea când au debutat în muzică. Imagini rare cu cele două artiste

Cum arătau Adela Popescu și Elena Gheorghe acum două decenii, pe vremea când au debutat în muzică. Imagini rare cu cele două artiste
9

de Cristina Țapu,

Vești bune pentru fanii Adelei Popescu. Îndrăgita prezentatoare de televiziune are intenția de a reveni la o pasiune mai veche: muzica. Adela pregătește o colaborare excepțională alături Elena Gheorghe. Iată cum arătau cele două în urmă cu mai bine de două decenii, atunci când s-au întâlnit pentru prima dată, unite de pasiunea pentru muzică!

Adela Popescu revine la o pasiune mai veche – muzica

Adela Popescu revine în lumea muzicii! Talentata actriță, apreciată pentru grația vocii sale încă de la începuturile carierei, se pregătește să încânte din nou publicul. Însă, surpriza cea mare vine odată cu partenera ei de scenă – nimeni alta decât Elena Gheorge!

Cele două vedete pregătesc o melodie cu adevărat remarcabilă, care promite să cucerească inimile ascultătorilor. Anunțul colaborării lor a stârnit o adevărată furtună de entuziasm printre fanii lor, care așteaptă cu nerăbdare să descopere această nouă creație muzicală.

În anul 2002, Elena Gheorghe și Adela își propuneau să cucerească scena muzicală cu un album vibrant de muzică pop-dance, compus de talentatul Bobby Stoica de la Voltaj. Cu toate acestea, destinul le-a rezervat cărări complet divergente, dar la fel de strălucitoare.

După un an în care au reușit să compună doar o singură piesă, datorită programului aglomerat al trupei Voltaj, care era în continuă turneu, membrii trupei Mandinga au aflat de existența Elenei datorită prestației sale impresionante la Balul Bobocilor.

adela-popescu-elena-gheorghe-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Încântați de talentul ei, au invitat-o să se alăture lor, iar cariera Elenei în industria muzicală a luat avânt. Pe de altă parte, Adela Popescu s-a concentrat asupra actoriei și a devenit cunoscută publicului pentru rolurile pe care le-a intepretat în diferite seriale.

Trecerea timpului a fost blândă cu cele două artiste, care par să fi găsit elixirul tinereții. Atât Adela, cât și Elena sunt adeptele frumuseții naturale și nu au apelat la ajutorul medicului estetician pentru a ține la depărtare ridurile. În schimb, adoptă o dietă echilibrată, iar sportul nu lipsește din programul lor zilnic.

Adela Popescu va urca pe scenă alături de Elena Gheorghe

Anii au trecut, iar cele două prietene vor urca din nou pe scenă împreună, spre bucuria și surprinderea fanilor. Ele vor putea fi văzute și ascultate pe scena de la Sala Palatului, așa cum a dezvăluit Elena Gheorghe, prin intermediul unui mesaj distribuit pe rețelele de socializare.

„Am cunoscut-o pe Adela Popescu în 2001 la Festivalul de la Mamaia unde concuram individual, eram mezinele concursului. Ne-am împrietenit repede și am hotărât să ne facem o trupă un an mai târziu. Am bătut la ușa mai multor compozitori printre care și a lui Marius Moga, însă nu s-a concretizat nimic pentru că Dumnezeu avea alte planuri cu fiecare dintre noi. Eu aveam să ajung solistă a trupei Mandinga, iar Adela actriță în cele mai iubite telenovele din România. Ne-am bucurat una de succesul celeilalte și am rămas prietene.

Acum 2 luni, într-o noapte când mă gândeam la show-ul de la Sala Palatului mi-a venit ideea de a o invita pe Adela nu doar să-mi fie alături ci să cânte cu mine așa cum ne-am fi dorit încă de acum 22 de ani :). Am luat caietul de notițe și am scris ideea acestei piese, așa s-a născut “Îți mulțumesc pentru că ești”. Această piesă este scrisă cu gândul la oamenii din viața noastră pe care îi poți număra pe degetele de la o singură mână, dacă ai noroc poate de la două, acei oameni care te iubesc necondiționat.”, a transmis Elena Gheorghe.

Adela Popescu s-a retras pentru o perioadă nedeterminată din televiziune

Adela Popescu a luat decizia de a se retrage o perioadă nedeterminată de pe micul ecran, spre dezamăgirea fanilor. De luni întregi, Adela nu mai apare la TV, însă agenda ei este suficient de încărcată. 

Adela Popescu și-a exprimat dorința de a acorda mai mult timp familiei și celor trei copii, recunoscând că stilul ei de viață agitat nu i-a permis să se bucure pe deplin de momentele petrecute alături de cei dragi. Aceasta a afirmat că, pentru o perioadă nedeterminată de timp, cariera sa în televiziune va fi în plan secund.

„Am avut un timp pe care mi l-am dorit mult de tot, un timp pe care am vrut să îl dedic familiei și copiilor și să facem lucruri absolut banale împreună, să le fac micul dejun, să mă gândesc cu ce îi hrănesc când se întorc de la școală și ăsta este un timp prețios în anii care nu se vor mai întoarce niciodată”, a declarat Adela Popescu, conform Spynews.ro.

Sursă foto: Instagram Elena Gheorghe

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton