Homepage  / Vedete româneşti

Adela Popescu, motivele pentru care ea și Radu Vâlcan își construiesc casă la Șușani. „Este un sat care vibrează”

Adela Popescu, motivele pentru care ea și Radu Vâlcan își construiesc casă la Șușani. „Este un sat care vibrează”
13

de Roxana Mirea,

Adela Popescu și Radu Vâlcan își construiesc o nouă casă, de data aceasta în Șușani, satul din județul Vâlcea unde a copilărit actrița și unde locuiesc părinții ei. Cei doi își doresc ca micuții lor să se poată bucura de viața de la țară. Adela Popescu a publicat mai multe fotografii de pe șantier, unde au început săpăturile pentru noua casă.  

Adela Popescu și Radu Vâlcan își construiesc o nouă casă 

Adela Popescu și Radu Vâlcan merg cât de des pot la Șușani, în vizită la părinții actriței. Pentru că sunt foarte atașați de această zonă și își doresc ca băieții lor (Alexandru, Andrei și Adrian) să guste din viața de la țară, Adela și Radu s-au decis să construiască o casă acolo. Vedeta a mărturisit că ea și soțul ei nu vor să se mute la țară, ci doar să fie o casă de vacanță, unde să se poată bucura de liniște și pace.  

„De ce casă de vacanță la Șușani? Noi suntem deja foarte mulți și nu prea mai încăpem în casa părintească. Pentru că avem trei copii și ne dorim să își petreacă măcar vacanțele la sat. Pentru că dacă făceam o casă în apropiere de București, într-un loc în care oamenii își fac case de vacanță, am fi mers într-un loc «steril», impersonal poate. Chiar dacă din punct de vedere al investiției ar fi fost o idee mai bună. 

Noi vrem că ăștia mici, cât încă mai sunt mici, să petreacă cât mai mult timp într-un loc cu «viață» în el. Cu legi proprii. Cu activități care se schimbă în funcție de anotimp. Cu semănat, arat, plivit, cules de struguri, adunat de prune. Cu ore pentru luat lapte când se întoarce vaca de la păscut, cu căutat cuibarul de ouă. Cu certuri între vecini, cu pomeni. Că noi credem că sunt lecții valoroase pentru ei. Nu încerc să construiesc o atmosfera idilică din viață de aici, că nu este. Dar este un sat care vibrează. Trăiește. Și asta ne dorim să oferim copiilor cât timp încă găsesc magie în fiecare coajă de nucă. Și mai ales cât încă nu vor cu prietenii la Ibiza”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

Adela Popescu și Radu Vâlcan își construiesc o nouă casă  (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„Eu nu am chef să mă mut la Șușani” 

Adela Popescu a mărturisit că lui Radu Vâlcan îi place mai mult decât ei să meargă la Șușani. Actrița a întărit faptul că ea nu vrea să se mute la țară, lucru pe care i l-a explicat și soțului ei.  

„Lui îi place mai mult decât mie. Acum ne uitam la niște chestii din lemn în care să pui răsaduri. I-am spus: tu ce vrei să faci? Vezi că tu ești mai bătrân decât mine! Eu nu am chef să mă mut la Șușani, să fie clar!”, a declarat vedeta, pentru playtech.ro.  

„Nu e ca și cum ne mutăm acum. O să fie un proces de lungă durată, adică nu vrem să ne ducem economiile toate acolo. Noi vrem: acum torn fundația, mai ridici pereții la roșu, mai ridici la gri și așa mai departe”, a mai zis ea.

Adela Popescu, despre provocările vieții cu 3 copii  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 13

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton