; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adela Popescu, pusă la zis de Oana Zăvoranu

Adela Popescu, pusă la zis de Oana Zăvoranu: „Știi cum te-aș ciufuli…”

01 July 2021

Oana Zăvoranu are un mesaj pentru colega ei de breaslă, actrița Adela Popescu. În cadrul emisiunii sale de pe Youtube, fosta soție a lui Pepe a luat-o în vizor pe vedeta de la Pro TV: „Ei te urmăresc pe tine nu pentru că ești frumoasă, că nu ești, nu pentru că ești deșteaptă, că nu ești, pentru că apari pe sticlă!'.

Videoclipurile urcate de Oana Zăvoranu sunt urmărite zilnic de mii de persoane. De același succes s-a bucurat și filmulețul în care Adela Popescu este criticată dur de cea cunoscută sub numele de Querida, scrie wowbiz.ro.

În clip, Oana Zăvoranu a explicat că nu poate trece peste faptul că anumite persoane publice promovează o varietate largă de produse. 

Deranjată de faptul că Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, postează tot felul de reclame în mediul online, Oana a decis să o pună la punct pe actriță. Mai mult, i-a reproșat faptul că are tupeu pentru că se folosește atât de mult de imaginea pe care și-a creat-o.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by OANA ZAVORANU OFFICIAL (@oana.zavoranu)

Oana a mai spus că oamenii o susțin pe Adela Popescu pentru că apare la televizor, nu pentru că ar aprecia-o cu adevărat pentru calitățile sale. 

„Ei te urmăresc pe tine nu pentru că ești frumoasă, că nu ești, nu pentru că ești deșteaptă, că nu ești, pentru că apari pe sticlă! Este motivul pentru care 99,9% din oameni se uită la vedete.

Tupeul zbârnâie pe tine, știi cum te-aș ciufuli… Bă, ești tupeistă rău de tot. Chelfăneală prima dată când te văd, să vezi tu omor ce îți iei', a spus Oana Zăvoranu despre Adela Popescu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare