; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adela Popescu (1)

Adela Popescu, proiecte importante pentru viitor: „Amândoi ne dorim încă un bebe”

05 February 2018

Adela Popescu (31 de ani) s-a întors din vacanță cu forțe proaspete și cu planuri mărețe la acest început de an. Vedeta de la Pro TV ne-a povestit unde a călătorit, dar și ce proiecte are în viitorul apropiat.

 

Ce ți-ai propus pentru anul acesta?

Pentru anul acesta mi-am propus o schimbare de look. M-am făcut din nou blondă. Vreau să am și mai mare grijă de corpul meu prin sport și alimentație. Vreau să încep un spectacol de teatru, poate să ne și mutăm.

Îți dorești să reiei cariera muzicală? Ai vreun plan în această privință?

Am spus că nu voi mai scoate nicio piesă până nu voi găsi una care să mă emoționeze foarte tare, în primul rând pe mine. Așadar, stau și aștept, ascult, sperând că va veni.

Cum este să schimbi partenerii în cadrul emisiunii „Vorbește lumea'?

Este interesant și îmi dă ocazia să aflu mai multe despre fiecare în parte, mai ales că toți, pe rând, au fost invitații noștrii și niciodată nu ne-a ajuns timpul să vorbim cât ne-am fi dorit.

Îi simți lipsa lui Cove când e plecat?

Sigur că da! Îi simt lipsa pentru că noi avem o relație specială. Dar, vorbim foarte mult la telefon, el când are timp se uită la emisiune, deci suntem în continuare conectați.

Cum ați ales destinația pentru vacanță?

Ne doream, în primul rând, o destinație la căldură! Am împărțit vacanța în două părți pentru a fi mai ușor drumul pentru Alexandru. Prima destinație a fost Dubai și am fost destul de sceptici în privința ei, dar ne-a plăcut foarte, foarte mult. Este o destinație excelentă pentru vacanțele cu copii. Apoi am zburat către Mauritius. Am ales această destinație tot cu gândul la Alexandru, verificând să nu fie vreo epidemie activă în zonă, să fie un spital bun la care să poți apela în caz de urgență, drumuri bune și, de asemenea, am ales un resort foarte baby friendly, adaptat nevoilor unei familii. Asta am și găsit acolo. Dacă în Dubai ne-am plimbat foarte mult, în Mauritius am stat mai mult la plajă și ne-am făcut programul după somnul și orele de masă ale copilului.

Care e cea mai frumoasă amintire cu care ai rămas în urma acesteia?

A fost un amurg ce ne-a prins pe plajă și a început sa plouă mărunt și cald. Eu și Alexandru eram în apă și ploua peste noi. A fost superb să plouă în jur, să fie cald, cel mic se distra teribil. Apoi am plecat toți trei înfășurați într-un prosop spre cameră.

Cum a fost să călătoriți așa de mult cu micuțul Alexandru? Care este cea mai mare provocare atunci când vă porniți la drum?

Noi am stat practic 22 de ore în aer. Sigur că nu ne-am putut uita la niciun film și nu am băut nicio cafea liniștiți. În afara faptului că el este foarte activ în perioada asta și a trebuit să facem ture cu el prin avion, în rest nu au fost probleme. Nu a plâns, nu i s-au înfundat urechile de la presiune, nu a fost agitat. Cea mai mare provocare este grija și atenția permanentă pe care trebuie să o ai la copil, ce nu îți dă pace nici atunci când dormi.

Vă gândiți la încă un bebe?

Da 🙂 Ne dorim amândoi încă un bebe.

Îți este dor de actorie? Ai vrea să joci din nou? Ai vreun proiect în viitorul apropiat?

Un proiect de televiziune, nu, dar am deja două spectacole în care joc și voi începe repetițiile pentru al treilea.

Cum și când reușești să îți faci timp și pentru tine? Ce activități faci?

Avem foarte mare noroc că părinții mei s-au mutat în București și ne ajută cu Alexandru. Așadar, reușim să avem multe momente relaxante pentru noi și cel mai des alegem să mergem la film, să testăm diverse restaurante (pentru că suntem mari gurmanzi) sau să mergem la un spectacol de teatru.

Cum arată o zi din viața ta?

Plec la ora 8:30 de acasă, obligatoriu cu o cafea la mine. Vorbește lumea îmi oferă diversitate maximă în fiecare zi. După ce se termină emisiunea, fie merg la o ședință în redacție, fie merg să iau masa cu Radu. Apoi vin acasă la copil și mă transform într-o femeie casnică. După ce îl adorm pe Alexandru, îmi pun un serial și fie mănânc înghețată, fie o budincă, fie o salată, pentru că acela este momentul meu de maximă relaxare.

Cum te descurci când este Radu plecat?

Se vor muta părinții mei la noi și va fi foarte greu pentru că Alexandru îl adoră pe tatăl lui, dar asta este.

Ce îți lipsește cel mai mult când nu este acasă?

El.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare