; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adela Popescu nu are absolut nimic de ascuns

14 September 2012

De opt ani în trustul Pro, Adela Popescu mărturiseşte că a crescut şi s-a maturizat în văzul tuturor şi că nu are nimic de care să îi fie ruşine. „Am avut şi norocul să am o viaţă curată: sunt liniştită, poţi să faci săpături câte vrei', a provocat actriţa din „Pariu cu viaţa' reporterul TVmania, în numărul care apare pe piaţă luni, 17 septembrie.

Actriţa care revine pe micile ecrane luni, în sezonul trei din „Pariu cu viaţa', mărturiseşte pentru „TVmania' că cea mai mare realizare a ei (pe lângă casa pe pământ) este faptul că „activez în lumea asta de opt ani, lume în care ţi se spune că e obligatoriu să faci compromisuri ca să rezişti şi ca să urci şi eu pot să spun cu mâna pe inimă şi absolut liniştită că nu am nimic de care să-mi pară rău.'

Deşi uneori s-a speculat că relaţiile ei de iubire (cu Dan Bordeianu, colegul de la „Numai iubirea', sau cu Radu Vâlcan, din „Pariu cu viaţa') au fost doar de dragul marketingului, Adela respinge categoric orice astfel de supoziţie.  „Întotdeauna răspunsurile pe care le-am dat sunt în concordanţă cu ceea ce sunt eu. Mie nu-mi spune PR-ul ce am de spus. Am avut şi norocul să am o viaţă curată: sunt liniştită, poţi să faci săpături câte vrei! Am avut până acum vreo doi iubiţi, ceea ce cred că e absolut normal până la 26 de ani, nu văd de ce ar trebui să inventezi lucruri', a declarat ea pentru „TVmania'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare