Homepage  / Vedete româneşti

Motivul pentru care Adela Popescu nu-și dorește să fie colegă de scenă cu Radu Vâlcan. Relația lor a început pe platoul de filmare

Motivul pentru care Adela Popescu nu-și dorește să fie colegă de scenă cu Radu Vâlcan. Relația lor a început pe platoul de filmare
16

de Cristina Țapu,

Adela Popescu (37 de ani) și Radu Vâlcan (47 de ani) formează un cuplu foarte apreciat în showbiz. Deși mulți îi consideră un exemplu, actrița a recunoscut de multe ori că relația lor nu este întotdeauna perfectă. Într-un interviu recent, fosta prezentatoare de la ProTV a explicat de ce nu ar vrea niciodată să lucreze cu tatăl copiilor ei.

Adela Popescu a explicat de ce nu vrea să fie colegă de platou cu Radu Vâlcan

Adela Popescu a oferit detalii despre cel mai recent proiect al său, comedia „Retreat Vama Veche”. În acest proiect a participat și soțul ei, Radu Vâlcan. Cei doi au savurat cele trei săptămâni de filmări pe litoral, însă, cu toate acestea, nu își doresc să colaboreze în viitor.

„Nu mi-ar plăcea. Noi nu putem să fim atât de diplomați astfel încât să nu aducem în față ceea ce e între noi. Și între parteneri mai sunt discuții, certuri, șicane… Nu, categoric. Și plus că ar fi deja prea mult timp de stat împreună”, a răspuns Adela Popescu atunci când a fost întrebată dacă i-ar plăcea să fie colegă de platou cu soțul său, Radu Vâlcan, conform Unica.

retreat-vama-veche-afisIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt căsătoriți din anul 2015

După aproape 9 ani de căsnicie, Radu o descrie pe Adela ca fiind partenera perfectă, iar Adela nu ezită să îi facă cele mai frumoase declarații în public. Totuși, începuturile relației lor nu au fost așa cum ne-am fi imaginat.

„Eu nu m-am îndrăgostit la prima vedere. Am lucrat mult timp împreună până să mă îndrăgostesc de el, iar comportamentul lui social nu era pe gustul meu neapărat, nu era un bărbat la care să zic că așa aș vrea să fie, nu am avut asta absolut deloc. În momentul în care am început să vorbim noi doi, abia atunci l-am descoperit și m-am îndrăgostit de el. El este un om pe care poți să-l placi fizic din prima, dar cum l-am cunoscut eu, nu-l placi din prima, pentru că nu se lasă descoperit deloc. Ori că e timid, nu știu. Sunt unii oameni care reușesc să se facă foarte plăcuți social, el nu”, a mărturisit Adela Popescu în podcastul „La Cină” cu Ionela Năstase.

adela-popescu-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 16

Adela Popescu a mărturisit că s-a îndrăgostit de Radu Vâlcan nu datorită aspectului acestuia, ci atunci când a descoperit că au aceleași principii și valori de viață. Adela susține că Radu este un familist convins, însă știe cum să-și dozeze timpul asfel încât să petreacă timp și doar în compania soției sale.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează un cuplu de mai bine de un deceniu, iar în anul 2015 au devenit oficial soț și soție. În prezent sunt părinții a trei copii, au cariere de succes și dețin propria afacere pe litoral, însă nu sunt ocoliți de mici probleme. Întrebată cum face față situațiilor tensionate care apar în relația de cuplu, Adela a declarat: „Ce ne ține pe noi împreună și ne face să depășim totul împreună este că noi suntem foarte legați unul de celălalt (…)

Și în zona de cuplu avem perioade foarte complicate și învățăm de la an la an, ne-am schimbat și modalitatea prin care gestionăm conflictele, cum le depășim, ne-am schimbat și rolurile, cine lasă, cine e mai arțăgos”.

Sursă foto: Instagram Adela Popescu – Radu Vâlcan

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton