; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_DSC05511

Adela Popescu lansează colecția “Maternity by Adela”

05 May 2016

Perioada sarcinii s-a dovedit pentru Adela Popescu nu numai plină de bucuria așteptării bebelușului, dar și extrem de creativă. Viitoarea mămică a lansat colecția Maternity by Adela'. Feminină, blândă, firească, stylish și extrem de comodă! Exact cum a fost perioada sarcinii pentru mine!', astfel își descrie vedeta tv colecția.

[Not a valid template]

Adela Popescu mărturisește că această colecție s-a născut din necesitatea de a găsi haine fashion și în același timp confortabile pentru perioada sarcinii: Toate viitoarele mămici știu că nu e simplu să îți găsești în perioada sarcinii haine comode și în același timp frumoase, fashion. Ideea a apărut în momentul când burtica mea scotea capul în lume și avea nevoie de haine în care să se simtă liberă și frumoasă. Ea, burtica, vreau să spun'.

Modelele colecției sunt inspirate de opțiunile sale în materie de haine în perioada sarcinii și a ales pentru ele materiale de calitate foarte bună, accesibile, adaptate perfect nevoilor femeilor gravide. Cu Maternity by Adela viitoarele mămici se vor simți frumoase și libere să se bucure de cea mai frumoasă perioadă din viața unei femei!'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare