; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adela Popescu

Adela Popescu joacă în spectacolul „Nunta perfectă”

23 April 2015

Narcisa, personajul pe care Adela Popescu îl interpretează în Nunta perfectă', un spectacol de Alan Ball, produs de agenția de talent management și comunicare Talentivity, este inteligentă, libertină ca un Casanova declinat la feminin, o femeie care ascunde un mare secret.

„Nunta perfectă' va avea premiera pe 11 și 12 mai, la Teatrul Elisabeta.

Adela Popescu

Nu este ușor să interpretez rolul Narcisei', spune Adela Popescu, pentru că e un personaj pe care nu-l poți încadra într-o tipologie clară. Narcisa trebuie să aibă un echilibru, pentru că e liantul între toate celelalte personaje. E și destul de libertină – are senzația că s-a culcat cu jumătate dintre cei prezenti la nuntă – așa că trageți voi concluziile!'

Alături de Adela Popescu, spectacolul Nunta perfectă', regizat de Eugen Gyemantl, îi va aduce pe scenp pe Alina Chivulescu, Laura Cosoi, Adina Galupa, Cătălina Grama și Dan Rădulescu.

De ce ar trebui spectatorii să vadă Nunta perfectă'?

Pentru că este o comedie care le va face seara mai frumoasă, dar vor fi puși față în față și cu o oglindă a lor – fiecare femeie din acest spectacol reprezintă o tipologie. Așadar, sunt o oglindă a realității din lumea noastră. Fiecare spectatoare probabil că s-a regăsit la un moment dat în viață – poate chiar în acest moment – într-una dintre situațiile prezentate.', mai spune Adela Popescu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare