Homepage  / Vedete româneşti

Adela Popescu, între viața de mamă și cea profesională. „E un tip de libertate pe care nu l-am avut”

Adela Popescu, între viața de mamă și cea profesională. „E un tip de libertate pe care nu l-am avut”
9

de Roxana Mirea,

Adela Popescu se împarte între viața de mamă și cea profesională. Vedeta a luat o pauză de la televiziune pentru a se dedica mai mult băieților ei: Alexandru, Adrian și Andrei. Iată ce spune soția lui Radu Vâlcan despre provocările vieții cu 3 copii. 

Adela Popescu, despre provocările vieții cu 3 copii 

Adela Popescu și Radu Vâlcan au trei copii împreună: pe Alexandru, Andrei și Adrian. Actrița a luat o pauză de la televiziune pentru a se dedica mai mult creșterii și îngrijirii băieților ei, dar asta nu înseamnă că a renunțat la toate proiectele ei sau la participarea la evenimente.  

Eu mi-am dorit o pauză. Visam eu pauza în felul următor: mă trezesc dimineața, pregătesc copiii, le fac un mic dejun, că înainte nu aveam timp de mic dejun, îi trimit la școală sau grădiniță, apoi e liniște în casă. Îmi fac o cafeluță, ceva de mâncare, mă așez pe canapea și mă uit la seriale. Nu, se mai și îmbolnăvesc copiii, mai stau pe acasă. Am avut și multe proiecte, multe invitații pe care le-am onorat, înainte nu puteam. Am plecat destul de mult de acasă. Acum, dacă mi se face somn după amiază, îmi permit să mă culc o oră, două, trei, e un tip de libertate pe care nu l-am avut și acum mă bucur”, a spus Adela Popescu la Antena Stars, potrivit spynews.ro.  

Adela Popescu, despre provocările vieții cu 3 copii  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Adela Popescu adoră să facă activități cu copiii ei 

Adela Popescu recunoaște că a fost foarte stresată atunci când a devenit mamă pentru prima oară. Acum lucrurile s-au mai schimbat, iar vedeta adoră să facă diverse activități cu copiii ei, cum ar fi plimbările cu bicicleta și făcutul de clătite.  

„Când era Alexandru mic, eram așa stresată, nu puteam să mă bucur mereu de tot ce trăiesc. Spuneam de când se trezesc copiii, abia aștept să îi culc. Acum mă bucur de ei, îmi place să fac lucruri cu ei, să facem clătite, să mergem să ne plimbăm cu bicicletele, tot felul de experiențe”, a mai spus actrița. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează o echipă perfectă pentru creșterea și educarea celor mici.    

Nu se poate altfel. Nu mi-am imaginat că noi nu vom putea face față, însă acum îmi dau seama câtă nevoie au de timpul nostru, nu doar emoțional, ca și program efectiv. Ei au programe diferite, au nevoie de noi fizic și emoțional. Dacă aveam alte job-uri, cine stătea cu ei, e greu, dar asta e”, a încheiat Adela Popescu. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton