; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adela a trecut în 2012 pe scenă, cu DJ Project

03 January 2012

Adela Popescu se întoarce la muzică cu un nou proiect: ea a început să cânte alături de Dj Project, alături de care a susţinut deja primele concerte.

Când am urcat prima oară pe scenă, am avut emoţii mari, dar am fost primită foarte frumos, trupa se bucură de mare succes şi publicul ştia cuvânt cu cuvânt versurile, iar asta m-a ajutat foarte mult. Iar aplauzele de la sfârşitul concertului m-au făcut foarte fericită.

Dj Project este o trupă care îmi place foarte mult, îi ascult de când s-au lansat, ştiu toate piesele. Simt că aceasta este cea mai firească colaborare pe care puteam să o am în acest moment', a declarat Adela Popescu.

Radu Vâlcan o susţine pe iubita lui

Adela Popescu are parte de susţinerea iubitului ei Radu Vâlcan, care a însoţit-o la primele concerte:

Cel mai mult mi-am dorit să mă prindă Anul Nou lângă Radu şi exact aşa a fost, eram în maşină împreună, în spatele scenei, aşteptăm să intru în concert. Sunt foarte fericită, publicul ne-a primit foarte bine, ştiau toate melodiile trupei Dj Project, m-am întors la muzică şi asta mă împlineşte', a povestit Adela Popescu.

Radu a fost cu mine, mă susţine, e mândru de mine şi îi place foarte mult să mă audă cântând', a mai spus Adela, actriţa din Pariu cu viaţa', serial care se va întoarce din februarie la Pro TV cu sezonul 2.

1

Picture 1 of 11

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare