; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adela Popescu ia lecţii de Kangoo Jumps

15 March 2010

Adela Popescu, interpreta Anielei din serialul cu acelaşi nume difuzat de postul Acasă, a început lecţiile de Kangoo Jumps. Cea mai noua şi inedită formă de mişcare aerobică a reuşit să o încânte pe vedetă, care se declară acum un fan al acestui sport.

Am ajuns la sală după ce verişoara mea mi-a spus că ar trebui să încerc această formă de aerobic. Mi-a zis că, pe lângă efortul foarte mare pe care-l depui, este şi foarte distractiv pentru ca toată acea ţopăială şi senzaţia pe care o ai când te aruncă arcurile te duce cu gândul la copilărie. La început, mă simţeam ca atunci când acasă, la Şuşani, săream în pat', spune Adela.

Foarte încântată de acest nou sport, Adela îşi face timp pentru a ajunge cât mai des la sală. De regulă, merg de 3 ori pe săptămână, seara, după filmări. Am descoperit că are foarte multe beneficii şi am devenit fan atunci când, după primele ore, nu am făcut nici un fel de febră musculară. Kangoo Jumps îţi solicită toţi muşchii şi este recomandat chiar şi în recuperarea celor care au probleme de sănătate', mărturiseşte Adela.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare