; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adela Popescu i-a făcut un cadou inedit nepoatei

26 August 2011

Adela Popescu se consideră o matușă și o nașă norocoasă. Actrița din „Pariu cu viața', serial ce va fi difuzat în curând la Pro TV, a trăit momente emoționante, în weekend, când i-a tăiat moțul finuței ei, Natalia.

Cea mică a împlinit un an, iar evenimentul a fost marcat cum se cuvine, cu o petrecere în aer liber.

I-am luat moțul finuței mele, Natalia. S-a organizat un fel de  „garden party' la care au luat parte toți cei din familie, prietenii apropiați și, desigur, cățelul nostru, Paco, și el membru al familiei și favorit al tuturor copiilor. A fost o petrecere care a ținut de la 11 dimineața  până la miezul nopții și-mi amintesc că, la un moment dat, întreaga curte era plină de baloane și de mingiuțe multicolore, Paco alerga înnebunit după ele și cei mici după cățel. Era o nebunie', spune amuzată Adela.

Pe lângă alte cadouri, Natalia a primit un…copac

Pentru Natalia, ziua a fost una plină, fetița primind foarte multe cadouri. Mătușa Adela i-a cumpărat un copac pe care l-a plantat, alături de cea mică, în curtea casei.

„Mi s-a părut un simbol minunat. Când Natalia va avea 7 ani, copăcelul ei va crește și va fi deja un arbore. Va ști tot timpul că acolo, undeva, într-un colț al curții, există un pom care poartă numele ei', mărturisește interpreta Ralucăi, o profesoară non-conformistă din serialul „Pariu cu viața'.

Spre fericirea mătușii, micuța Natalia a ales din multitudinea de lucruri puse pe masă, microfonul, semn că va avea și ea o carieră artistică.

„M-am bucurat enorm când am văzut că a ales un microfon căruia, spre amuzamentul tuturor , nu i-a mai dat drumul din mână. Apoi a luat o carticică de rugăciune și telefonul mobil', povestește Adela.

De la rolul de mătușă în viața reală Adela Popescu trece, din această toamnă, pe micul ecran, la cel de profesoară de teorie muzicală în „Pariu cu viață', un serial pentru toate generațiile difuzat de Pro TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare