Homepage  / Vedete româneşti

Adela Popescu, escapadă la mare de ziua lui Radu Vâlcan. Cum arată apartamentul lor din Olimp

Adela Popescu, escapadă la mare de ziua lui Radu Vâlcan. Cum arată apartamentul lor din Olimp
12

de Cătălina Matei,

Pe 8 februarie, Radu Vâlcan a împlinit 47 de ani, iar Adela Popescu i-a pregătit o escapadă-surpriză. Împreună cu cei trei băieți ai lor au fugit pe malul mării, acolo unde cele două vedete și-au achiziționat un apartament într-un complex rezidențial de lux din Olimp. Cum arată noua locuință?

Înainte de a pleca spre Thailanda, unde va filma cel de-al optulea sezon al show-ului „Insula iubirii” de la Antena 1, Radu Vâlcan are parte de o mică escapadă alături de familia sa, care nu îl va însoți de data aceasta la filmări.

Astfel, chiar de ziua lui, pe 8 februarie, Adela Popescu și copiii l-au luat pe sus pe prezentatorul TV și au dat o fugă până la mare, la noua lor locuință din Olimp, pe care au achiziționat-o în urmă cu aproape doi ani și care acum este gata.

Am urcat sărbătoritul în mașină, am luat copiii, un tort și am plecat la mare”, a scris Adela Popescu într-o postare pe InstaStory. Și tot Adela Popescu a descris și cum a decurs seara pentru Radu Vâlcan, devăluind totodată urmăritorilor săi și imagini din noua locuință de la mare.

De ziua lui @raduvalcan dormim pentru prima dată în apartamentul nostru de la mare”, a mai scris fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea”.

Din imagini reiese că locuința lor a ieșit exact cum și-a dorit actrița în urmă cu aproape doi ani, când au achiziționat apartamentul. Pentru a-l decora au folosit mobilier și decorațiuni în nuanțe de bej.

radu-valcan-adela-popescu-apartament-olimp-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

47 sau 49? Câți ani împlinește Radu Vâlcan

În pozele de pe InstaStory, Adela Popescu a postat și o imagine cu tortul pe care l-a ales pentru soțul său. Iar lumânările au creat o confuzie printre urmăritorii actriței. Radu Vâlcan este născut în 1977 și a împlinit pe 8 februarie 47 de ani. Însă lumânările de pe tort indică… 49. O mică eroare din partea Adelei sau e posibil să nu fi găsit la magazin cifra 7.

Cât costă apartamentul Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan din Olimp

Locuința Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan de pe litoralul românesc are vedere la mare și e foarte spațioasă. Cei doi s-au gândit că, fiind o familie mare, e mai greu să călătorească departe de casă, așa că un apartament pe malul mării e tot ce și-au dorit.

Iar în urmă cu aproape doi ani, Adela Popescu anunța tot pe InstaStory că visul ei prinde contur.

Sunt atât de fericită că îmi bubuie inima! De Radu nu mai zic, că deși el avea ceva îndoieli, acum îmi spune numai cum abia așteaptă el să fie gata blocul (la vară) – și să plece cu băieții lui la Olimp ( nouă ni se pare cea mai frumoasă zonă a litoralului românesc, așa că acolo este apartamentul) să își bea el cafeaua pe terasă, în miros de pini și apă sărată – căci da, blocul e înconjurat de o pădure de pini, la doar 100 m de mare. Un viiiiiis!!!”.

Apartamentul este situat într-un complex de reședințe de marcă operate în regim hotelier, în stațiunea Olimp, la 170 de metri de plajă. Cel mai ieftin apartament poate fi achiziționat de la 152.000 de euro, iar prețul unui duplex pornește de la 718.000 de euro potrivit site-ului companiei ce vinde locuințe în acest complex.

​Recent, Adela Popescu și Radu Vâlcan au anunțat că, împreună cu Smiley, Gina Pistol, Răzvan și Irina Fodor s-au făcut parteneri de afaceri. Vedetele au cumpărat un hotel în Vama Veche, iar inaugurarea va avea loc pe 1 mai 2024. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan își construiesc și o casă la țară

Anul trecut, Adela Popescu a anunțat că ea și Radu Vâlcan își construiesc o nouă casă, de data aceasta în Șușani, satul din județul Vâlcea unde a copilărit actrița și unde locuiesc părinții ei.

Pasionat de gastronomie, Radu Vâlcan abia așteaptă să termine de construit casa de la țară, acolo unde își va amenaja propriul sanctuar: o bucătărie de vară.

Casa de la țară… Ne place foarte mult acolo (n.r. la Șușani). Copiii sunt extrem de încântați când merg acolo. Așa că am decis să construim acolo. Și o să am și bucătărie de vară, pentru că mie îmi place foarte mult să gătesc. Vreau un spațiu doar al meu. Unde locuim acum… nu este cazul. Nu am parte de intimitate… băieții vin peste mine. Vreau o bucătărie doar a mea”, ne-a declarat Radu Vâlcan cu ceva timp în urmă.

Țin la toate ustensilele mele de bucătărie. Am câteva tigăi preferate. Eu spăl vasele… aceasta este o plăcere vinovată de-ale mele. Treaba asta mă liniștește foarte mult, este momentul meu de relaxare”, ne-a mai dezvăluit atunci Radu Vâlcan.

radu-valcanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 12

Foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton