; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adela Popescu

Adela Popescu, emoții înainte de a treia naștere: „Am niște complicații”

03 June 2021

Adela Popescu mai are foarte puțin până când va aduce pe lume al treilea copi al său cu Radu Vâlcan. Deși bucuria este mare, asemeni sunt și emoțiile care au cuprins-o în ultima vreme pe vedeta Pro TV. 

Adela Popescu a fost invitată în emisiunea „Vorbește lumea', din cadrul căreia s-a retras la anunțul celei de-a treia sarcini. Prezentatoarea de la Pro TV a povestit însă că se confruntă cu o serie de complicații care îi dau mari emoții în ultima perioadă. 

„În primul rând, acum mă preocupă foarte tare care este chestia cu COVID-19. Nu atât că m-aș putea îmbolnăvi, cât că protocolul, în clipa în care te internezi și ești pozitivă, presupune să fii mutată la o maternitate de suport COVID. Asta înseamnă că naști cu medicul de gardă și n-ai voie să-ți vezi copilul, nu știu dacă o săptămână sau două, ceea ce, cumva, nu e chiar o bucurie. De-asta am spus că ar fi ideal ca în ultimele două săptămâni, cel puțin, să mă cam izolez', a mărturisit Adela Popescu.

Temerile cresc și din cauza unor leziuni pe care Adela Popescu le are la nivelul coloanei vertebrale, care în timpul nașterii ar putea porni o serie de complicații:

„Într-adevăr, am început să am și mari emoții pentru naștere pentru că, dacă la prima mi s-a părut că a fost complicat și dureros, dar m-am gândit că a fost o întâmplare, la a doua m-am dus mult mai relaxată și a fost chiar mai greu. Acum, a treia oară, am o certitudine că va fi foarte greu. (…)

 Vezi galeria foto >

Eu am niște complicații la coloană, astfel încât când copilul coboară se așază pe niște terminații nervoase ale coloanei. Deci mie când îmi începe travaliul nu am doar durere pe contracție, am o durere constantă, ca atunci când cineva îți apasă pe măduvă, deci pe nervi, plus intensitatea de la contracție. Durerea e foarte mare', a continuat vedeta.

Băieții Adelei Popescu sunt entuziaști de venirea frățiorului

Alexandru și Andrei abia așteaptă ca mama lor să nască. Vor avea încă un partener la joacă, încă un băiețel.

„Cei mici, pe care îi am alături, sunt o oglindă a noastră și, oricât de înțelegători cred eu că sunt, au și ei tot felul de… Andrei își așteaptă frățiorul cu foarte mare dragoste, când îi spun că am un bebe în burtă îmi dă un pumn… Alexandru, în schimb, a mai trecut prin asta.

Mă gândesc o dată la naștere, mă sperie povestea cu COVID și mă mai sperie felul în care voi gestiona afecțiunea pe care o pot oferi celor trei copii. E vorba de o foarte bună organizare, pornind de la orele de somn. (…) Mă consumă să încerc să găsesc o soluție ca să petrec cât mai mult timp cu fiecare în parte', a mai spus prezentatoarea TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare