Homepage  / Vedete româneşti

Adela Popescu, după ce a fost felicitată pentru a patra sarcină. Imaginile cu ea în costum de baie, pe o plajă din Thailanda

Adela Popescu, după ce a fost felicitată pentru a patra sarcină. Imaginile cu ea în costum de baie, pe o plajă din Thailanda
8

de Roxana Mirea,

Adela Popescu și Radu Vâlcan se bucură de a doua lună de miere, în Thailanda. Actrița a publicat un video foarte romantic cu ea și soțul ei, în timp ce stau pe plajă. Ei bine, nu a durat mult că fanii lor au început să îi felicite pentru „bebe numărul 4”. Iată cum arată acum Adela în costum de baie și de ce unii oameni au crezut că este însărcinată. Chiar și Mihaela Rădulescu a felicitat-o.  

Adela Popescu, în costum de baie pe plaja din Thailanda 

Adela Popescu a ajuns în Thailanda, pentru a fi alături de soțul ei, Radu Vâlcan, care filmează pentru noul sezon „Insula iubirii”. Cei doi soți se bucură de „a doua lună de miere” și petrec momente romantice împreună. Miercuri, Adela Popescu a publicat un video cu soțul ei, în timp ce se aflau pe plajă. Adela și Radu se privesc cu iubire, râd, se alintă și se mângâie, iar conexiunea puternică dintre ei trece dincolo de micul ecran. Pe de altă parte, la un moment dat, Adela Popescu își schimbă poziția, iar costumul de baie se mulează perfect pe abdomenul ei. Apoi, Radu Vâlcan o mângâie pe burtă. Toate acestea i-au făcut pe unii oameni să creadă că vedeta este însărcinată pentru a patra oară.  

Să sperăm că va fi fată….”, „Vine bebe nr.4!!! Burtica se vede! Felicitări!”, „Vine, vine ușor și următorul bebeluș”, „Poate faceți și fetița”, au fost unele dintre comentarii. Printre cei care s-au grăbit să o felicite pe Adela Popescu, s-a numărat și Mihaela Rădulescu. „New kid on the block? La voi, nu m-aș mira. Așa arată fericirea aia normală…, ca în imaginea alăturată”, este comentariul Mihaelei Rădulescu.  

Adela Popescu, in costum de baie pe plaja din Thailanda  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Adela Popescu, după ce s-a spus că este însărcinată a patra oară 

Adela Popescu a răspuns și a zis clar că nu este însărcinată. „Mihaaaa, fără alți kidsi on the block! Să fie clar!” i-a răspuns Adela Mihaelei.  

„Dragilor, vă ador!! ️Așa mesaje minunate… Dar, ca să fie foarte clar, nu sunt însărcinată. Doar îmi place mult păpica, după cum bine știți”, a fost mesajul Adelei Popescu pentru toți cei care au crezut că este însărcinată.  

„E superb să îți zică lumea că ai burtă de gravidă când tu ai rupt sala în două în ultimele luni și te-ai culcat mai devreme ca să nu te infigi în cozonac”, a mai scris Adela Popescu pe Instagram. 

Actrița a revenit și pe Facebook cu o reacție referitoare la faptul că oamenii au crezut că este însărcinată. 

Eu mor de râs. Am pus acum vreo 10 minute o filmare cu mine și cu Radu de la plajă și oamenii foarte drăguți mi-au comentat: „Felicitări! Vine bebe 4! Bravo. Ce frumos! Eh, se vede după burtică. Da, se vede, uite cum pune mâna și se vede că burtica este proeminentă”, asta în condițiile în care eu, înainte să vin în Thailanda, am mers în fiecare zi la sală, m-am culcat mai devreme ca să nu mă înfig în mâncarea din frigider, nu am mai pus gura pe pâine, pe dulciuri, pe nimic și oamenii îmi zic: „Aaa, burtica se vede”. Cum ar fi fost dacă nu țineam dieta asta? Glumesc. Vă ador”, a spus Adela Popescu.  

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton