; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adela Popescu

Adela Popescu, dezvăluiri după prima noapte cu trei copii: „O să fie câteva zile de chin și țipete”

16 July 2021

Adela Popescu își schimbă din nou rutina, după ce duminică, 11 iulie, a devenit mămică pentru a treia oară. 

Schimbarea nu este una ușoară pentru Adela Popescu, care a ajuns miercuri acasă cu bebelușul și deja a petrecut prima noapte acasă în noua formulă. Mezinul familiei este încă într-un proces de adaptare, iar reacția fraților mai mari a fost și ea una neașteptată, conform spuselor Adelei Popescu. 

„Am ajuns acasă, am trecut de prima noapte care a fost grea, dar știam că așa va fi, adică nu m-a luat prin surprindere. Au fost și lucruri foarte plăcute, adică întâlnirea copiilor, a fost peste așteptări. Suntem la început cu alăptarea, nu este ușor nici de data asta, dar știu că va fi. O să fie câteva zile de chin și țipete, dar o să fie bine. Am să revin să vă mai povestesc cum a fost cu nașterea, cu întâlnirea copiilor, cum a fost cu prima noapte, cum a fost cu alăptarea', a spus Adela Popescu pe InstaStory.

Adela Popescu are nevoie de ajutor pentru cei mici 

La scurt timp după ce a rămas însărcinată cu al treilea copil, Adela Popescu a mărturisit că va avea de această dată nevoie de ajutor, lucru care a determinat-o să angajeze o bonă filipineză:

„Avem o singură cameră liberă în casă, acolo o să stea filipineza. Trebuie să izolăm camera filipinezei. Bona va avea cea mai frumoasă cameră din casă, la etajul doi. Are cameră cu vedere la lac. Mi-am dorit o doamnă cu experiență, nu vreo tinerică', a dezvăluit Adela Popescu, în emisiunea „Vorbește lumea' de la PRO TV în luna mai.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare