Homepage  / Vedete româneşti

Adela Popescu, declarații inedite despre începutul relației cu Radu Vâlcan: „Nu-l placi din prima. Nu m-am îndrăgostit la prima vedere”

Adela Popescu, declarații inedite despre începutul relației cu Radu Vâlcan: „Nu-l placi din prima. Nu m-am îndrăgostit la prima vedere”
14

de Cristina Țapu,

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează astăzi unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc, iar povestea lor de dragoste este un exemplu pentru alte cupluri, însă începutul relației lor nu a fost numai lapte și miere. Adela Popescu a făcut dezvăluiri inedite despre începutul relației cu cel care avea să-i devină soț.

Adela Popescu, declarații inedite despre începutul relației cu Radu Vâlcan

După aproape 9 ani de căsnicie, Radu o descrie pe Adela ca fiind partenera perfectă, iar Adela nu ezită să îi facă cele mai frumoase declarații în public. Totuși, începuturile relației lor nu au fost așa cum ne-am fi imaginat.

„Eu nu m-am îndrăgostit la prima vedere. Am lucrat mult timp împreună până să mă îndrăgostesc de el, iar comportamentul lui social nu era pe gustul meu neapărat, nu era un bărbat la care să zic că așa aș vrea să fie, nu am avut asta absolut deloc. În momentul în care am început să vorbim noi doi, abia atunci l-am descoperit și m-am îndrăgostit de el. El este un om pe care poți să-l placi fizic din prima, dar cum l-am cunoscut eu, nu-l placi din prima, pentru că nu se lasă descoperit deloc. Ori că e timid, nu știu. Sunt unii oameni care reușesc să se facă foarte plăcuți social, el nu”, a mărturisit Adela Popescu în podcastul „La Cină” cu Ionela Năstase.

adela popescuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Adela Popescu a mărturisit că s-a îndrăgostit de Radu Vâlcan nu datorită aspectului acestuia, ci atunci când a descoperit că au aceleași principii și valori de viață. Adela susține că Radu este un familist convins, însă știe cum să-și dozeze timpul asfel încât să petreacă timp și doar în compania soției sale.

„Ne-am dat seama că familia pentru noi e foarte importantă. Eu am crescut în ideea asta și să întâlnesc un om pentru care familia e foarte importantă, la el am simțit că eu sunt cea mai importantă persoană din viață, chiar uneori simt că sunt mai importantă decât copiii. Asta mă face să simt, ceea ce pentru mine este foarte important„, a declarat Adela, în cadrul aceluiași podscast.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt căsătoriți din anul 2015

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt căsătoriți din anul 2015, iar împreună au trei copiii. Deși din exterior, cei doi par cuplul perfect și problemele par să nu existe la orizont, fosta prezentatoare a dezvăluit că situația nu este întotdeauna roz

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează un cuplu de mai bine de un deceniu, iar în anul 2015 au devenit oficial soț și soție. În prezent sunt părinții a trei copii, au cariere de succes și dețin propria afacere pe litoral, însă nu sunt ocoliți de mici probleme. Întrebată cum face față situațiilor tensionate care apar în relația de cuplu, Adela a declarat: „Ce ne ține pe noi împreună și ne face să depășim totul împreună este că noi suntem foarte legați unul de celălalt (…)

Și în zona de cuplu avem perioade foarte complicate și învățăm de la an la an, ne-am schimbat și modalitatea prin care gestionăm conflictele, cum le depășim, ne-am schimbat și rolurile, cine lasă, cine e mai arțăgos”.

Sursă foto: Instagram Adela Popescu

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton