Homepage  / Vedete româneşti

Adela Popescu, despre provocările rolului de mamă: „Mă simt prost față de ei. Mă simt vinovată”

Adela Popescu, despre provocările rolului de mamă: „Mă simt prost față de ei. Mă simt vinovată”

de Roxana Mirea,

Adela Popescu a vorbit deschis despre provocările emoționale ale rolului de mamă. Ea a mărturisit că uneori se simte copleșită de vinovăție din cauza lipsei de răbdare în relația cu copiii ei. Actrița a povestit despre o întâmplare în care fiul ei cel mare a surprins-o plângând. Iată ce a declarat Adela Popescu despre motivele pentru care se simte adesea vinovată în relația cu copiii ei. 

Adela Popescu, despre provocările rolului de mamă 

Adela Popescu a fost invitată în podcasul lui Jorge, alături de Laura Cosoi și Ada Condeescu. În acest context, Adela Popescu a vorbit cu sinceritate despre dificultățile și emoțiile copleșitoare pe care le întâmpină în rolul de mamă. Actrița a mărturisit că, deși își dorește să fie un părinte răbdător și calm, există momente când reacționează impulsiv, lucru care o face să se simtă vinovată față de copiii ei. 

Ea a povestit și despre un moment emoționant în care a fost surprinsă plângând noaptea de către fiul ei cel mare, Alexandru, care i-a povestit bunicii despre incident. Deși Adela a explicat faptul că în parentingul modern „suntem încurajați să ne arătăm sentimentele”, ea se întreabă dacă este întotdeauna bine să îți expui vulnerabilitățile până în punctul în care copilul ar putea să nu mai simtă că are în față un lider puternic.  

Plânsul meu de acasă are legătură cu copiii. Mă simt prost față de ei, uneori. Mă simt vinovată. Am reacții cu care nu sunt de acord. Mă enervez uneori, reacționez cum nu cred că ar fi bine să reacționez. Nu am răbdarea pe care mi-aș fi imaginat că ar trebui să o am sau că o voi avea. Sunt momente. Și seara, când ei adorm și te uiți la ei și sunt niște îngeraș și vezi ce norocos ești pe pământul ăsta că ai niște copii sănătoși, perfecți, minunați și că nu îți trebuie nimic mai mult… mă ia o jale și o părere de rău și le cer iertare în toate pozițiile. Odată m-a și prins Alexandru și ține minte perfect momentul și i-a povestit mamei: „Am prins-o pe mama plângând noaptea”. S-a speriat mama și i-am povestit ce s-a întâmplat, dar pentru el a fost… Nu le place când ne văd plângând, îi apasă foarte tare chestia asta.  

Suntem încurajați acum, în parentingul modern, să ne arătăm sentimentele. Sigur e bine să îți arăți sentimentele, dar nu știu dacă și vulnerabilitățile până într-atât încât copilul să nu se mai simtă condus de un lider puternic. Mă tot gândesc la chestia asta”, a povestit Adela Popescu.  

Adela Popescu, despre viața de mamă 

Adela Popescu a împărtășit pe Instagram o reflecție profundă despre cum rolul de mamă îi influențează fiecare aspect al vieții. Actrița a explicat că, indiferent de activitatea pe care o desfășoară, de la micile alegeri cotidiene până la deciziile mai mari, copiii săi sunt mereu în mintea ei.  

Mama lor. Posibil să fie alte lucruri care să mă definească mai bine. Însă în tot ce fac sunt puțin și mama lor. Când mă îmbolnăvesc, mă tratez și pentru ei, când mă trezesc dimineața și plec la muncă o fac și să fie ei mândri, când nu mai mănânc cozonac e să rămân sănătoasă pentru ei, când pun centura tot la ei mă gândesc. Când citesc o fac puțin și că să le fiu exemplu. Când sunt foarte nervoasă, dar aleg să respir bine înainte să scot ceva pe gură, e și ca ei să vadă cum se face. Nu prea mai cred în “ fii cum ești tu ”. Că noi toți, puțin sau mai mult, suntem răi, meschini, mincinoși. Dar pentru că, întăi de toate, sunt mama lor, aleg să fiu mai mult bună decât rea”, a scris Adela Popescu pe Instagram. 

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton