; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adela popescu

Adela Popescu, despre problemele unui părinte tânăr, sâmbătă, la „Ce se întâmplă, doctore?”

04 November 2016

Sâmbătă, de la 10:30, la „Ce se întâmplă, doctore?', Oana Cuzino va aduce informații utile despre alimentație, infecții și produse care conțin sulfiți. Invitata ediției va fi Adela Popescu, care va povesti despre grijile unui proaspăt părinte. Frumoasa prezentatoare este în mare formă la „Vorbește lumea', dar recunoaște că o frământă în permanență gândul la problemele obișnuite care o pot aștepta ca părinte.

adela-popescu

Oana Cuzino și echipa „Ce se întâmplă, doctore?' vor continua cu subiectul infecțiilor cu salmonela și e-coli. Bacteriile pot ajunge și în carnea crudă, motiv pentru care e bine să știm cum să o manevrăm atunci când o gătim, deoarece auzim de multe ori discuții despre regulile minime de igienă, dar nimeni nu le descrie.

Ce au în comun vinul și fructele uscate? Sulfiții. Trebuie declarați pe etichetă, pentru că sunt posibili alergeni. Un adult își asumă atunci când bea un pahar cu vin că primește, la pachet, atât alcool, cât și acești compuși chimici meniți. Ce se întâmplă, însă, în cazul unui copil care mănâncă o mână de fructe uscate? Aflăm sâmbătă, de la 10:30.

„Ce se întâmplă, doctore?' este emisiunea în care Oana Cuzino acordă atenție celui mai important aspect din viața noastră – sănătatea şi caută răspunsuri, împreună cu invitații săi, la tot ce este necesar pentru a rămâne în formă atât fizic, cât și psihic.

Votează şi TVmania te premiază!

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

1. Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit părinți

2. Adela Popescu vorbește despre sarcină la Ce se întâmplă, doctore?'

3. Adela Popescu și Cove prezintă Vorbește lumea' la Pro TV

4. FOTO: Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au întors din luna de miere

5. Galerie FOTO: Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare