; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

7365E123 BD34 4592 8E95 A2731B72E12E

Adela Popescu, despre prima vacanță în formulă completă. Cum s-a descurcat cu cei doi copii

23 May 2019

Adela Popescu şi Radu Vâlcan au fost plecaţi în vacanţă împreună cu copiii şi cu bunicii. Prezentatoarea TV a dezvăluit cum a decurs totul şi cum s-a descurcat în formulă completă.

E mai ușor decât m-aș fi așteptat, mai greu decât cu unul, dar mai ușor decât cu doi mari.  Mă fac înțeleasă?   Adică sunt conștientă că va fi muult mai greu când Ardei nu va mai fi bebeluș și o să aibă ifose de băiețel mare, așa cum are deja frasu.

De bine de rău, acum, el a stat mult în cărucior, pe burtică pe șezlong sau în funduleț la malul marii. Doarme încă foarte des și poți merge liniștit cu el în cărucior la restaurant, la plimbare sau prin aeroport. Adoarme la san și îl liniștești ușor ori de câte ori are un disconfort.

 

Spre deosebire de experiență cu un toddler care este incredibil de frumoasă dar mai greuta. Acum adunați și voi ce am povestit și vedeți cum e în vacanță cu doi. Cu doi copii, patru bunici și o mătușa.   Nouă ne-a dat cu plus, tocmai de aceea la vara mergem în Grecia și la iarnă în Sri Lanka. Fără bunici, că e și vacanță lor și merită să se odihnească și ei după așa sejur intens.'– a scris Adela pe blogul ei despre vacanţa în Egipt.

 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare