; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Se întâmplă diseară: Adela Popescu dansează la bară

26 November 2010

Adela Popescu este din ce în ce mai aproape de mare finală a emisiunii Dansez pentru tine', care va avea loc pe 1 Decembrie. În ediţia de astăzi, 26 noiembrie, ea şi partenerul ei, Alex, vor avea de interpretat 3 dansuri, printre care şi dansul la bară.

.

Celelalte vedete care au rămas în concurs şi care se vor întrece cu frumoasa roşcată sunt Paula Seling şi Octavian Strunilă. Între repetiţiile pentru coregrafii, vedeta Pro şi Acasă a avut timp să ne răspundă la câteva întrebări legate de participarea la Dansez…' şi rolul din telenovela Iubire şi onoare'.

.

Te aşteptai să fii atât de apreciată la Dansez…'? Cărui fapt se datorează? Ai spus că te pricepi doar la dansurile populare…

Mă bucur foarte tare când se spune asta şi dincolo de faptul că am descoperit eu despre mine că pot să dansez, mai mare bucuria este că-i servesc lui Alex. Cred că la Dansez pentru tine' e important să-ţi canalizezi energia în a fi cel mai bun, dar nu pentru a fi lăudat, ci în a fi cel mai bun pentru a-l ajuta pe cel pentru care lupţi.

.

Câte kilograme ai slăbit la Dansez…'?

Nu m-am cântărit, nu-mi vine să cred că nu mă mai interesează, pentru că am alt scop, să-mi iasă mişcarea din coregrafie.

.

Urmezi vreo dietă, mergi la sală?

Mănânc mult, de toate, cel puţin acum când fac atât de multă mişcare zilnic. Fac în jur de 7-8 ore de dans pe zi. E un sport minunat.

.

Te-a deranjat foarte mult faptul că presa a făcut caz de faptul că ţi s-a dezgolit un sân în timpul dansului în ploaie?

Întâmplator, chiar mi s-a dezgolit. Dincolo de faptul că presa a scris de incident, le sunt recunoscătoare că au observat, dincolo de asta, şi sensibilitatea dansului şi faptul că juriul ne-a dat multe note de 10.

.

Te-ar deranja să renunţi de tot la haine pentru un rol într-un film?

Cred că poţi face o paralelă între asta şi ce s-a întâmplat la Dansez pentru tine', unde mi s-a dezgolit un sân, dar într-un context în care era vorba despre altceva. Acelaşi lucru poţi spune şi despre un rol. La un moment dat, dacă această dezgolire este asumată şi bine ancorată în context, aproape că nici nu se vede. Mă gândesc la filmele lui Almodovar, în care vezi femei dezbrăcate, dar parcă nu le vezi sânii, ci sensibilitatea, vulnerabilitatea, feminitatea. Cred că e important cum e îmbrăcată secvenţa şi cât de mult serveşte poveştii.

.

Cum ţi se pare personajul din Iubire si onoare' faţă de cele pe care le-ai interpretat până acum?

Categoric este extrem de diferit, însă îmi dă aceeaşi lumină, aceleaşi senzaţii bune ca şi personajele pozitive pe care le-am jucat. Nu ştiu dacă e de vină felul în care e creionat personajul sau perioada bună în care mă aflu, însă mă simt foarte bine jucând-o pe Carmen.

.

Ai vreun punct în comun cu ea?

Cred că în acest moment tocmai asta: bucuria cu care ea face lucruri, faptul că e foarte tonică şi că nu se ia mereu în serios.

.

Cum a fost să filmezi scena cu Radu Vâlcan la duş?

A fost o secvenţă ca oricare alta, nu ştiu în percepţia telespectatorilor, dar noi ne-am făcut meseria, aşa cum filmezi o ceartă, o explozie, o scenă de dragoste. În faţa mea era actorul Radu Vâlcan.

.

Ce îţi mai doreşti pe plan profesional în acest moment?

Îmi doresc în primul rând să nu obosesc prea tare, să nu mă îmbolnăvesc pentru a putea duce la bun sfârşit proiectele în care sunt angrenată acum. Iar altfel, anul acesta am licenţa şi îmi doresc să o termin cu bine.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare