Homepage  / Vedete româneşti

Adela Popescu, Dana Rogoz și Laura Cosoi, secretele prieteniei perfecte. Cum s-au cunoscut și ce le leagă atât de puternic

Adela Popescu, Dana Rogoz și Laura Cosoi, secretele prieteniei perfecte. Cum s-au cunoscut și ce le leagă atât de puternic
13

de Redactia Tvmania,

Actrițe, mame, vedete de televiziune, influencerițe pasionate de călătorii, filme și gastronomie, Adela Popescu, Dana Rogoz și Laura Cosoi au atât de multe în comun, încât prietenia lor unică nu ar trebui să ne mai mire. De aproape 20 de ani, acest trio senzațional rezistă împreună și în prim-planul lumii mondene. Iată cât de frumos vorbesc una despre cealaltă!

Adela Popescu (37 de ani), Dana Rogoz (38 de ani) și Laura Cosoi (41 de ani) sunt trei dintre cele mai populare actrițe din România. Însă, pe lângă succesul profesional, ele împărtășesc și o prietenie de aproape 20 de ani, care este o sursă de inspirație pentru multe alte femei.

Adela Popescu, Dana Rogoz și Laura Cosoi au 8 copii în total

Cele trei au foarte multe lucruri în comun, au opt copii în total, soți care le adoră, cariere stabile și pasiuni asemănătoare. Petrec concedii împreună, se vizitează des, iar de la evenimentele de familie, aniversări, botezuri, cununii, au cele mai dragi amintiri.

Prima dintre ele care s-a căsătorit a fost Dana Rogoz, iar Adela cu Laura i-au fost domnișoare de onoare. Dana Rogoz și Radu Dragomir au făcut nunta pe 14 iulie 2012. Trei ani mai tâziu, în 2015, au fost mirese atât Laura, cât și Adela. Pe 8 august 2015 Laura Cosoi a îmbrăcat rochia de mireasă pentru nunta cu Cosmin Curticăpean, iar Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit civil pe 21 august 2015, iar pe 22 august au făcut nunta.

Adela Popescu are trei băieți, Alexandru, Adrian și Andrei, iar Laura Cosoi, trei fiice, Rita, Vera și Lara. Dana Rogoz are atât fată, cât și băiat, Lia și Vlad. Copiii celor trei vedete au crescut, practic, împreună și nu este exclus să ducă mai departe această prietenie senzațională care leagă cele trei familii.

adela-popescu-dana-rogoz-laura-cosoi-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Adela Popescu, Dana Rogoz și Laura Cosoi, o prietenie care a trecut testul timpului

Cum s-au cunoscut Dana Rogoz și Laura Cosoi

Dana Rogoz și Laura Cosoi s-au împrietenit primele, la începutul anilor 2000, pe platourile de filmare ale celebrului serial „La Bloc”, difuzat la PRO TV în perioada 2002-2008. „La Bloc” a avut 2.620 de ore de filmare, 13 sezoane, 524 de episoade, întinse pe perioada a 6 ani, așa că Laura și Dana au avut timp suficient să se cunoască și să devină nedespărțite.

Laura avea 20 de ani pe atunci, iar Dana, 17. În serial, Laura o interpreta pe Adina, iar Dana, pe Mici Curcă, fiica lui Nelu Curcă (Mihai Coadă) și a lui Suzana Curcă (Luminița Erga).

 “Am cunoscut-o pe Laura odată cu serialul La Bloc. Eu o jucăm deja pe Mimi Curcă, când la un moment dat scenariul a cerut aducerea în serial a două prietene ale ei: Adina și Roxana. Țin minte perfect castingul pe care Laura l-a dat pentru Adina, știu și cum era îmbrăcată, știu ce emoții avea și ce întrebări i-a adresat regizorului. Mi-a fost dragă de la început”, povestea Dana Rogoz, la PRO TV.

Cum s-au cunoscut Dana Rogoz și Adela Popescu

Adela Popescu a intrat ceva mai tâziu în viețile lor, iar prima oară s-a împrietenit cu Dana Rogoz. „Pe Adela am cunoscut-o pe vremea când eu concuram la Dansez pentru tine (n.r. în 2006). Venea la repetițiile noastre din platou. Mi-a spus că ține cu mine și am crezut-o. A fost o chimie fantastică între noi. La un an după acel moment am început filmările împreună pentru serialul „Îngerașii” – Adela juca fata bună, eu, fata rea. De atunci suntem ca două surori”, povestea Dana, potrivit PRO TV.

Cum s-au cunoscut Laura Cosoi și Adela Popescu

„Prietenia mea cu Adela este de foarte mulți ani, cam din 2006 – 2007, deci mulți ani de când ne-am cunoscut. Ne-a făcut cunoștință Dana Rogoz, care era prietena mea și cu care lucrasem la serialul La Bloc. Și apoi ne-am împrietenit.

Cu Adela mai întâi am fost prietene și apoi am fost colege, mai întâi într-un spectacol de teatru, apoi în film și, evident, împărțim și aceeași echipă, agenție care ne reprezintă. Sunt foarte multe lucruri care ne leagă. Atunci când mi-a fost foarte greu, Adela a fost omul pe care l-am sunat și care m-a ajutat într-un moment foarte delicat al vieții mele. Este o legătură pe viață, indiferent de ce se va întâmpla, ea va rămâne în inima mea. Are un loc special”, a declarat recent Laura Cosoi, pentru Playtech.ro.

Citește și: Adela Popescu, imagini de colecție. Cum arăta vedeta Pro TV acum mai bine de 10 ani. „Curată comoară”

Citește și: Sitcomul „La bloc”, cu Dana Rogoz și Laura Cosoi printre protagoniste, a împlinit 20 de ani de la lansare. Ce rol neașteptat a interpretat Adrian Nartea

Citește și: Laura Cosoi, imagini superbe cu cele trei fiice. Rita și Vera și-au cunoscut surioara

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton