; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adela Popescu cântă cu Radio Killer

20 October 2010

Adela Popescu face de toate în ultimul timp: dansează la Pro TV, joacă la Acasă în Iubire şi onoare' şi mai nou a scos o piesă alături de băieţii de la Radio Killer (în frunte cu Smiley) intitulată I Miss You'. Dacă Adela nu are la activ nici un hit, cei de la Radio Killer se pot lăuda că au scos până acum două piese intens difuzate de radiourile de la noi, Voila' şi, cel mai recent, Be Free'.

Single-ul I Miss You' reprezintă revenirea Adelei pe plan muzical după ce aceasta a cântat pe coloanele sonore la telenovelelor Numai iubirea' şi Lacrimi de iubire'.

În cadrul celui de-al zecelea sezon al emisiunii Dansez pentru tine' de la Pro TV, Adela a reuşit să se claseze pe locul 1 după prima ediţie după ce, împreună cu partenerul ei Alex, a obţinut 10 pe linie la dansul în ploaie. Spre deliciul audienţei, în timpul acestui dans, Adelei i s-a dezgolit un sân. Bustul roşcatei a mai putut fi văzut însă şi în filmul Weekend cu mama' (2009), când Adela a apărut topless într-o scenă alături de fiul Maiei Morgenstern, Tudor Istodor.

Ascultaţi aici piesa I Miss You' cântată de Adela Popescu împreună cu Radio Killer:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare