Homepage  / Vedete româneşti

Adela Popescu, mesaj special pentru fani. Ce a anunțat soția lui Radu Vâlcan. „Nu știu dacă v-am spus, dar…”

Adela Popescu, mesaj special pentru fani. Ce a anunțat soția lui Radu Vâlcan. „Nu știu dacă v-am spus, dar...”
9

de Andra Stana,

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Recent, fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea” i-a luat prin suprindere pe cei care îi urmăresc postările din mediul online. Ce anunț a făcut actrița din „Retreat Vama Veche” și cum au reacționat fanii.

Adela Popescu le-a împărtășit recent fanilor din mediul online că urmează să plece într-o binemeritată vacanță alături de Radu Vâlcan. Ei nu se vor relaxa de unii singuri, pentru că îi vor avea în grijă și pe cei trei copii ai lor, Alexandru, Andrei și Adrian.

Pe Instagram, unde are peste 1,4 milioane de urmăritori, Adela Popescu a publicat joi, 15 iunie, o imagine superbă, alb-negru. Actrița din „Retreat Vama Veche” a recunoscut că se pregătește să plece în vacanță alături de Radu Vâlcan și de copii. Totodată, vedeta a recunoscut că, indiferent de numărul camerelor, ei ajung mereu doarmă înghesuiți, în același pat, alături de Alexandru, Andrei și Adrian. Pentru a oferi o imagine mai clară fanilor, Adela Popescu a comparat nopțile lor în vacanță cu „o oală de lut la cuptor”, plină cu „sarmale bine umplute”.

„Nu știu dacă v-am spus dar mâine plecăm în vacanță. Abia aștept să stau clipă de clipă, respirație de respirație, clipit de clipit și.. sforăit de sforăit cu toți băieții mei. Pentru că indiferent de numărul camerelor sfârșim toți cinci într-un pat precum sarmalele bine umplute într-o oala de lut la cuptor. Superbă comparație. Mă culc, la revedere!”, a declarat Adela Popescu, pe Instagram.

Adela Popescu, mesaj emoționant pentru fani. Ce a anunțat soția lui Radu VâlcanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Comparația inedită făcută de Adela Popescu a luat prin surprindere fanii, dar și colegii vedetei. „Vacanța cu bucurie multă!”, a scris Oana Andoni, în timp ce Alex Gâlmeanu și Diana Bart au comentat folosind emoticoane.

„Comparația e foarte bună, dar și mai bun e modul tău de expunere. Când citesc postările tale, simt asa o naturalețe și o emotivitate aparte, ceva deosebit, ceva al tău. Vacanta plina de bucurii!”, „Superbă comparația, că doar îți place mâncarea. Cum altfel? Superbă și tuuu”, „Hahah, cât de amuzant, și adevărat. Vacanta plăcută” au fost doar câteva dintre comentariile primite pe Instagram.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, petrecere-aniversară pentru fiul lor cel mare

Multă veselie și mai toate personajele principale din seria „Harry Potter” au fost „ingredientele” pe care Adela Popescu și Radu Vâlcan au mizat când au organizat petrecerea-aniversară a primului lor născut. Alexandru a împlint 7 ani pe 11 iunie.

Pentru a celebra cei 7 ani pe care fiul lor i-a împlinit pe 11 iunie, Adela Popescu și Radu Vâlcan i-au pregătit lui Alexandru, primul lor băiat, o petrecere în grădină cu o tematică specială – „Harry Potter”. Animatorii costumați în personajele din celebra serie i-au distrat pe copii, după cum bine se observă din imaginile postate de Adela Popescu pe contul său de Instagram.

Baiețelul nostru a împlinit ieri ȘAPTE ani. ȘAPTE! Pe la 11:06, adică fix la ora la care l-am născut, am simțit o emoție puternică… Pe noi ne face fericiți fericirea lui/a lor, așa că ieri am fost în extaz. La fel de special a fost și tortul, inspirat și el din celebra serie, iar mașina de făcut baloane din spumă a fost una dintre atracțiile preferate ale copiilor prezenți la petrecerea lui Alexandru”, a scris Adela Popescu, care a încheiat recent filmările pentru „Retreat Vama Veche”, o comedie regizată de Petre Năstase.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton