Homepage  / Vedete româneşti

Adela Popescu a vorbit, fără filtre, despre viața de mamă a trei băieți plini de energie: „Simți că bubuie inima de supărare, dar și de dragoste”

Adela Popescu a vorbit, fără filtre, despre viața de mamă a trei băieți plini de energie: „Simți că bubuie inima de supărare, dar și de dragoste”
12

de Cristina Țapu,

Adela Popescu, în vârstă de 37 de ani, formează o familie alături de Radu Vâlcan, având împreună trei copii. Cu toate că viața de mamă a trei băieți nu este lipsită de provocări, cele mai puțin plăcute momente nu îi afectează starea de fericire. Vedeta a împărtășit un mesaj pe Facebook, însoțit de o imagine emoționantă, dezvăluind detalii neștiute despre momentele care au loc în familia sa.

Adela Popescu, detalii despre viața de familie și cea de mamă a trei copii plini de energie

Adela Popescu a declarat că, deși viața alături de trei copii poate părea o provocare, fiecare moment petrecut alături de aceștia este unic. Actrița se confruntă și cu obstacole, dar nu ar schimba nimic în viața sa pentru că adoră etapa în care se află acum: una cu mult stres, nopți uneori nedornite, dar cu sufletul plin de iubire pentru băieții care îi aduc mereu zâmbetul pe buze.

„Da, știu, vă vine să trimiteți macaraua să mă salveze. Dacă ar exista un număr l-aș apela des, dar doar să mă văicăresc puțin, pentru că paradoxal, îmi place la nebunie viața noastră de acum. Și mă gândeam că noi, părinții de copii mici și foarte mici, trăim cea mai plină de sens perioadă a vieții noastre. Așa cum e ea.

Că îți vine să mai spargi o farfurie de nervi, că o și spargi, că nopțile neîntrerupte sunt o utopie, că împingi mașinuțe când tot ce și-ai dori ar fi să zaci pe canapea, când simți că bubuie inima și de supărare, dar și de dragoste. Dar e atât de plin și condensat și magic tot ce trăim acum. Cu casele pline și brațele la fel. Ce e mai important decât asta? Mai ales că nu durează la infinit…”, a dezvăluit Adela Popescu.

Adela Popescu, despre provocările vieții cu 3 copii  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Motivul pentru care Adela Popescu a ales să se retragă temporar din televiziune

Adela Popescu și-a exprimat dorința de a acorda mai mult timp familiei și celor trei copii, recunoscând că stilul ei de viață agitat nu i-a permis să se bucure pe deplin de momentele petrecute alături de cei dragi. Aceasta a afirmat că, pentru o perioadă nedeterminată de timp, cariera sa în televiziune va fi în plan secund.

Adela Popescu a optat pentru o pauză în activitatea sa profesională, renunțând astfel la poziționarea carierei în fruntea priorităților, după o perioadă îndelungată. Vedeta a menționat că intenționează să revină în lumea televiziunii în viitor, dar momentan alege să se bucure de lucrurile simple, cum ar fi momentele petrecute alături de cei trei copii.

„Am avut un timp pe care mi l-am dorit mult de tot, un timp pe care am vrut să îl dedic familiei și copiilor și să facem lucruri absolut banale împreună, să le fac micul dejun, să mă gândesc cu ce îi hrănesc când se întorc de la școală și ăsta este un timp prețios în anii care nu se vor mai întoarce niciodată”, a declarat Adela Popescu, conform Spynews.ro.

Sursă foto: Instagram Adela Popescu

Citește și:


PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton