; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adela popescu

Adela Popescu a slăbit 10 kilograme într-o lună. Proaspăta mămică a trecut testul cântarului: „Vreau să…”

17 January 2019

La doar câteva săptămâni după ce a adus pe lume cel de-al doilea băiețel, Adela Popescu și-a făcut curaj și s-a urcat pe cântar, pentru a afla câte kilograme are după ce a născut. Situația nu este deloc gravă, asta pentru că vedeta a avut mereu o siluetă de invidiat.

 În urmă cu doar o lună și câteva zile, Adela Popescu devenea mamă pentru a doua oară. Vedetea aducea pe lume cel de-al doilea băiețel, pe care l-a numit Andrei, după ce toată lumea a stat cu sufletul la gură să afle numele bebelușului.

Înainte să nască, Adela Popescu s-a urcat pe cântar și avea 70 kilograme. La doar o lună și câteva zile, după ce a născut, proaspăta mămică s-a urcat din nou pe cântar și a avut o surpriză. Acum, vedeta are 60 kilograme, cu 10 kilograme mai puțin. Pentru a scăpa de această greutate, Adela Popescu nu a făcut nimic special, nu a ținut dietă și nici nu a făcut sport, dat fiind faptul că este foarte ocupată cu îngrijirea celor mici.

‘Înainte să nasc. Revin și cu un update de azi, la o lună și câteva zile după. Adică vreau să mă cântăresc înainte să vad exact cum stau și apoi hotărăsc dacă vă arăt sau nu’, a spus vedeta, la imaginea în care pe cântar apare că are 70 de kilograme.

După ce urmăritorii vedetei au văzut rezultatele, aceștia au vrut să știe cum a reușit să scape de 10 kilograme într-un timp atât de scurt. ‘Eu alăptez la greu. Atât’, a fost răspunsul pe care prezentatoarea TV l-a dat.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare