; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO| Adela Popescu a primit de la Radu Vâlcan o vacanţă la Istanbul

08 October 2013

Adela si RaduAdela Popescu îşi serbează astăzi ziua de naştere (vedeta împlineşte 27 de ani, n.r.) şi a primit în dar de la iubitul ei o vacanţă la Istanbul.

Cu câteva zile înainte de aniversare, Radu Vâlcan i-a spus Adelei să îşi facă bagajele. Deşi ştia că vor pleca la Braşov, ei au ajuns de fapt la aeroport, cu destinaţia Istanbul.

Ca în fiecare an, Radu mi-a făcut o surpriză şi de ziua mea am plecat din ţară.  După 3 zile petrecute aici, am descoperit că Istanbul este un oraş superb pe care l-am luat la picior cu Radu de dimineaţa până seara', spune Adela Popescu.

[Not a valid template]

Am anunţat-o duminică dimineaţă că în seara respectivă plecăm din Bucureşti, aşa că trebuie să îşi facă repede, repede bagajul', adaugă Radu Vâlcan.

În ajunul zilei ei de naştere, chiar la miezul nopţii, Adela şi Radu au petrecut în camera de hotel, în pijamale:  Ce a fost foarte drăguţ, aseară, după ce am luat cina în oraş, pe malul Bosforului, am venit în cameră şi ne-am probat cu nişte pijamale noi pe care ni le-am cumpărat noi doi din Istanbul. Fix în acel moment a bătut cineva la uşă, era trecut de ora 12.00, era un angajat al hotelului cu un tort în mână, o surpriză aranjată de Radu, şi amândoi mi-au cântat La mulţi ani în camera de hotel', povesteşte Adela Popescu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare