; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adela Popescu

Adela Popescu a plecat în Thailanda după Radu Vâlcan

24 February 2015

Adela Popescu s-a hotărât să îi facă o surpriză logodnicului ei, Radu Vâlcan, şi să îl urmeze în Thailanda, acolo unde el filmează pentru emisiunea Insula iubirii', care va începe în această primăvară la Antena 1. Cu această ocazie, şi-a organizat şi o vacanţă ca fetele' împreună cu verişoara ei, Ioana Scărlătescu.

[Not a valid template]

M-am hotărât să vin în Thailanda mai repede. Şi nu ţi-am spus până acum, pentru că ştiu cât eşti de ocupat şi nu voiam să îţi baţi capul cu asta. Plus că, pe „Insula Iubirii', griji îţi trebuie ţie. Dar, pe această cale, te anunţ că am lăsat totul în regulă acasă', i-a scris Adela iubitului ei pe blogul personal.

L-am sunat pe Pasha şi mi-a rezervat bilete de avion şi cazare în Bangkok. În zona Sukhumvit, unde am stat noi anul trecut. O să îţi las pe mail adresa exactă în caz că am telefonul descărcat şi te panichezi. A! Ionuca e cu mine, a vrut şi ea să vadă Bangkok-ul de pe terasa de la Sirocco. Îţi scriu şi mâine. Probabil de pe rooftop-ul hotelului, nu de pe grămada de moloz de pe care erai obişnuit să te contactez. Ah, mi-era dor de o vacanţă „ca fetele'! Că o să fim cuminţi nu e cazul să-ţi mai spun, nu?', a adăugat actriţa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare