; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adela Popescu a ieșit din spital! Ce reacție au avut frățiorii celui de al treilea copil al vedetei

Adela Popescu a ieșit din spital! Ce reacție au avut frățiorii celui de-al treilea copil al vedetei

15 July 2021

Adela Popescu a părăsit maternitatea miercuri, 14 iulie, alături de cel de-al treilea bebeluș al familiei Vâlcan. Externarea a avut loc la 3 zile de la venirea micuțului pe lume. 

Duminică, 11 iulie, Adela Popescu a devenit mămică pentru a treia oară și a adus pe lume un băiețel de nota 10! Vedeta a stat internată timp de 3 zile așa cum este procedura la fiecare naștere, iar miercuri a fost externată alături de micuțul ei. La orele prânzului fericitul tătic Radu Vâlcan a fost să își ia comorile de la spital, iar evenimentul a fost marcat de o serie de postări pe InstaStory. 

Tot miercuri, frățiorii mai mari ai bebelușului, Alexandru și Andrei și-au cunoscut frățiorul. Înainte de a ajunge acasă, Adela Popescu și Radu Vâlcan au făcut o mică escală pentru a-i lua pe micuți de la grădiniță. Cei doi au mai avut ocazia să îl privească și prin apeluri video, iar reacția lor a fost una neașteptată!

 Vezi galeria foto >
„Mergem să luam copiii de la grădiniță și să vedem cum reacționează. Primul a zis că o să-l bată, celălalt că o să-l pupe. Ne-am schimbat și mașina, nu există una mai mare', a spus Adela Popescu, intrând în direct la emisiunea La Măruță' de la Pro TV.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit pentru a treia oara părinți, pe 11 iulie, la ora 9.40 dimineața. Cel de-al treilea fiu al cuplului s-a născut pe cale naturală, perfect sănătos, cu 3.620 kg, 51 de cm și o notă de 10 din partea dr. Anca Sultan alături de care Adela i-a născut și pe Alexandru și Andrei, primii ei băieți.

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare