; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

144902585_248005403499159_1954805226911955404_n

Adela Popescu a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil pe care îl așteaptă

02 February 2021

După ce în urmă cu 3 săptămâni anunța că este din nou însărcinată, Adela Popescu a dat astăzi vestea cea mare și a dezvăluit sexul celui de-al  treilea bebeluș. 

Prezentă în cadrul emisiunii „Vorbește lumea' (Pro TV), Adela Popescu a dezvăluit sexul celui de-al treilea bebeluș pe care îl așteaptă alături de Radu Vâlcan. 

„Sunt în 17 săptămâni de sarcină. Nu am grețuri, nu mi-a fost rău aproape deloc. Cel mai amuzant e că e tot băiat. Soțul meu a zis nu pot să cred o să avem 4 copii. Pentru că și acesta este tot băiat o să mai facem unul până iese fetiță. Eu m-am imaginat mereu mamă de băieți'. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan mai au 2 băieți  Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani).

 

Adela a preferat să iasă mai devreme în concediu de maternitate pentru a-și proteja familia și sănătatea. La scurt timp după a plecat în vacanță la munte și apoi a ales două destinații exotice: Dubai și Maldive. 

„Având în vedere situația în care ne aflăm și pentru că țin la bebelușul meu o sa mă retrag. A fost o decizie foarte greu de luat, m-am gândit foarte mult  ce e de făcut și pentru ca avem aproape familia și părinții, chiar dacă e un loc în care suntem foarte protejați este un risc pe care nu trebuie să mi-l asum. Trebuie să renunț la cel mai frumos loc de muncă’, a spus Adela în lacrimi pe 8 ianuarie. 

În locul Adelei la cârma emisiunii „Vorbește lumea' a venit Lora. Cea care a prezentat „Vorbește lumea’ alături de Cove și în al doilea concediu de maternitate al Adelei Popescu. 

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare