; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adela popescu

Adela Popescu a avut o aniversare plină de emoție

09 October 2017

Pe 8 octombrie Adela Popescu a împlinit 31 de ani și a sărbătorit acest moment alături de familie. După un weekend petrecut în compania celor mai dragi oameni din viața ei, nici cea de-a doua familie nu a uitat să o aniverseze.

 

Echipa Vorbește lumea, în frunte cu Cove, i-au pregătit o mulțime de suprize pentru a marca momentul! Adela nu a avut voie să știe nici măcar invitații din emisiune pentru această zi. Frații și păriniții ei i-au transmis în direct cele mai calde urări și dorințe, iar Mihai Constantinescu, cel care i-a descoperit talentul și a încurajat-o în cariera artistică, a venit în platoul emisiunii pentru a-i ura La mulți ani!.

„Nu am putut să las acest moment să treacă neobservat, așa că am mobilizat echipa și ne-am gândit ce i-ar plăcea cel mai mult Adelei! Astfel, am încercat să îi facem surprize cu suflet și i-am adus oameni dragi sufletului ei! Cred că s-a emoționat foarte tare, dar eu m-am bucurat să imi văd colega fericită!', a declarat Cove.

„Ziua de astăzi și ce s-a întâmplat în platou este încă o dovadă a faptului că sunt înconjurată de oameni minunați, atât acasă, cât și la serviciu! Surprizele pregătite de ei m-au lăsat fără cuvinte și m-am bucurat foarte mult să îmi aud frații în direct și părinții. Prezența lui Mihai Constantinescu m-a emoționat foarte tare și îi sunt recunoscătoare și astăzi că a crezut în mine încă din copilărie! Le mulțumesc tuturor oamenilor care s-au gândit la mine și mi-au transmis un gând bun cu această ocazie!' a declarat Adela.

 

Mâine dimineață, de la 10:30, vor fi invitați în cadrul emisiunii „Vorbește lumea' chef Joseph Haddad care va pregăti un mic dejun alături de fiica lui, dar și Rita Mureșan care va fi însoțită de fata ei, Rebecca, proaspăt întoarsă din America.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare