; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adela popescu

Adela Popescu a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea”

24 June 2020

De la începutul acestei săptămâni, Adela Popescu a lipsit din platoul de la „Vorbește lumea', pe care o prezintă alături de Cove la Pro TV.

Motivul absenței este unul întemeiat. Aceasta a prezentat probleme de sănătate în urma cărora a ajuns de urgență la spital, unde primește îngrijiri. Pentru a lămuri pe toată lumea, Adela a intrat în direct cu colegul ei Cove și a discutat despre starea sa actuală: 

 

„De 4 zile mă durea stomacul foarte tare, undeva în partea dreapta. Pe la 3 dimineața, durerea a crescut tare, așa că am ajuns de urgență la spital. Este vorba despre o inflamație a tubului sau a peretelui digestiv. Mi se administrează antibiotic, vedem până diseară cum stau lucrurile. Probabil o să am o medicație acasă. Medicii speră să nu fie nevoie de o intervenție medical. Vreau să vă spun ceva. Mi-am facut tesutl pentru COVID-19 și a ieșit negativ. Protocolul cere să faci și testul. Aș vrea să ne liniștim în privința asta', a declarat Adela Popescu.

De pe patul de spital, Adela Popescu a vrut să transmită tuturor că nu a fost infectată cu noul coronavirus, așa cum s-a bănuit, iar motivul pentru care e internată e cu totul altul. Prezentatoarea de la Vorbește lumea așteaptă să i se făcă din nou analizele și speră să nu fie nevoie de o intervenție chirurgicală.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare