; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

WhatsApp Image 2018 02 25 at 10.25.06 AM

Adela Noriega ar putea să se întoarcă la telenovele alături de Fernando Carrillo

22 October 2018

Adela Noriega, protagonista unor telenovele de succes precum „Amor Real' sau „Focul iubirii', ar putea reveni la genul care a consacrat-o la 9 ani de când s-a retras din lumina reflectoarelor şi nu oricum, ci alături de Fernando Carrillo (48 de ani). Actorul, pe care îl ştiţi din „Rosalinda', este şi el absent de ceva vreme de pe micile ecrane mexicane, mai precis din 2000, de când a jucat în „Siempre te amaré', el dedicându-se cinematografiei în toţi aceşti ani.

„Suntem în discuţii. Adela îşi doreşte foarte mult să revină şi cred că vom face acest lucru împreună. Ar fi ceva incredibil. Mi-ar plăcea să jucăm împreună intr-un serial sau chiar într-o peliculă care să fie văzută în America', a spus Fernando, citat de peopleenespanol.com. Cu această ocazie, el şi-a amintit cât de mult a iubit-o pe Adela în perioada când au filmat pentru telenovela María Isabel'. „Adela mi-a furat inima la vremea aceea. Mă îndrăgostisem de ea nebuneşte, încât în 1998 am cumpărat un inel şi m-am dus să o cer de soţie. Anii au trecut, acum ştiu că este bine şi că este fericită. Este foarte dedicată familiei ei'.

Ştirea că actriţa Adela Noriega (49 de ani) ar avea cancer şi că de aceea s-a retras din lumina reflectoarelor a devenit virală pe Internet în luna iunie a acestui an, însă sora Adelei, Reyna Noriega, a lămurit atunci situaţia: „Prieteni, colegi și fani ai surorii mele Adela Noriega, dorim să dezmințim ceea ce s-a tot spus și scris în legătură cu starea de sănătate a surorii mele. Într-adevăr aceasta a fost bolnavă însă mulțumim lui Dumnezeu nu este vorba de cancer. În afara stării delicate pe care a avut-o în urmă cu ceva timp, Adela se simte foarte bine. Vă rugăm ca înainte de a transmite informații de acest gen să vă informați mult mai bine. Mulțumim tuturor pentru binecuvântări și mesaje!'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare