; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adela împarte Valentine’s Day între Radu şi Dj Project

13 February 2013

Adela Popescu va sărbători Valentines Day pe scenă, la concerte împreună cu Dj Project, cu iubitul ei, Radu Vâlcan şi cu fanii ei. 

Mi se pare drăguţ să sărbatoreşti tot ce îţi iese în cale, deşi până acum ceva timp eram mai încăpăţânată apropo de Valentines Day fiind o sărbătoare împrumutată. Acum însă îmi plac pretextele de a sărbători indiferent de ocazie.

După concerte, sper ca room service-ul din hotelul în care vom sta eu şi Radu să aibă şampanie sau vin alb sec ca să putem sărbători cum se cuvine', spune Adela Popescu.

Cât despre cadourile pe care şi le vor face unul celuilalt, cei doi se bucură de lucruri mărunte şi de fiecare moment petrecut împreună:

Orice mic gest poate avea o însemnătate foarte mare când este făcut cu drag şi nu există o ocazie anume pentru a ne face cadouri', mărturiseşte Radu Vâlcan.

Avem în faţă un tur de forţă săptămâna aceasta, o să cântăm în Arad, Oradea şi Arieseni, pe 14 şi 16 februarie o să cântăm în Timişoara.

Suntem foarte entuziasmaţi. Am primit multe mesaje pe pagina noastră de Facebook de la fani care ne spuneau că ascultă pe repeat noul single – Vraja ta'! Aşa că de-abia aşteptăm să ajungem în cât mai multe oraşe din ţară, să facem un show incendiar aşa cum ne-am obişnuit publicul', declară membrii trupei Dj Project.

Ascultă aici noul single Dj Project & Adela Popescu:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare