Homepage  / Seriale româneşti

„Adela” dispare din grila Antena 1. Ce se întâmplă cu serialul și unde va putea fi urmărit 

„Adela” dispare din grila Antena 1. Ce se întâmplă cu serialul și unde va putea fi urmărit 
15

de Roxana Mirea,

Noi modificări de program au loc la Antena 1, iar serialul „Adela” este vizat în mod direct. În prezent, serialul, care a debutat la Antena 1 pe 14 ianuarie 2021, este redifuzat la postul TV în zilele de joi și vineri, însă acest lucru urmează să se schimbe radical. Iată ce se întâmplă cu serialul „Adela” și unde va putea fi urmărit.  

Serialul „Adela” se mută de la Antena 1 

Serialul „Adela” nu va mai fi difuzat la Antena 1. În prezent, serialul cu Oana Moșneagu și Mara Oprea este difuzat la Antena 1 în zilele de joi și vineri, de la ora 20:00. Serialul românesc a debutat pe 14 ianuarie 2021 și s-a încheiat după 4 sezoane. 

În curând, serialul va fi mutat de la Antena 1. Mai exact, serialul „Adela” va fi difuzat la Happy Channel, începând cu data de 3 august 2024, în zilele de sâmbătă și duminică, de la ora 22:30. 

Pe de altă parte, fanii producției românești pot urmări sezonul 2 din „Adela” și pe Netflix, din 17 iulie 2024. Vestea a venit la un an de la lansarea primului sezon pe platforma de streaming. 

Serialul „Adela” de la Antena 1 intră pe Netflix. Când e premieraIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Povestea din „Adela” 

Adaptare a serialului turcesc „O hayat Benim”, difuzat de Kanal D sub numele „Bahar: Viață furată”, „Adela” spune povestea a două surori, Adela și Andreea, care află că una din ele este în realitate fata unui om bogat. Mama celor două o trimite pe fiica ei adevărată, Andreea, în lumea bogaților. Astfel, Andreea își asumă identitatea surorii ei, Adela, și se mută din mahala într-o vilă luxoasă la Snagov.    

Protagoniști din „Adela” sunt Mara Oprea (Adela), Oana Moșneagu (Andreea) și Alecsandru Dunaev (Mihai). „Adela este o fată ingenuă şi muncitoare, de la ţară, care îşi doreşte să devină jurnalist”, spunea Mara Oprea. „Sunt foarte bucuroasă să o interpretez pe Andreea, un personaj destul de jucăuş, cu o inteligenţă nativă”, spunea și „sora” din serial, Oana Moşneagu.   

Din distribuție mai fac parte Mihai Călin, Andreea Ibacka, Maria Buză, Marius Rizea, Anca Sigartău, Marian Râlea, Ioana Ginghină și Răzvan Fodor, printre alții.  

„Proiectul Adela ne-a surprins pe toţi, o spun cu mâna pe inimă. Am început filmările intr-o perioadă extrem de grea, când lumea avea nevoie de poveşti şi de un spaţiu în care să poată evada. Iar prin povestea Adelei tocmai asta le-am oferit. Ne-am bucurat că timp de doi ani, producţia a fost în topul preferinţelor telespectatorilor din România şi iată că interesul pentru ea continuă să existe şi acum”, a declarat Ruxandra Ion. 

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton