Homepage  / Vedete româneşti

Adda a abordat un subiect sensibil. Ce sfat a avut pentru tinerele fete. „Mi-a rupt inima”

Adda a abordat un subiect sensibil. Ce sfat a avut pentru tinerele fete. „Mi-a rupt inima”
4

de Roxana Mirea,

Adda este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, iar fanii ei o îndrăgesc și pentru naturalețea și sinceritatea de care dă dovadă. Recent, ea a abordat un subiect referitor la un lucru pe care unele tinere fete îl fac la toate concertele ei și nu numai. Iată ce sfat a avut Adda pentru adolescente, dar și pentru femeile în toată firea. 

Adda, sfat pentru toate fetele 

Adda a abordat un subiect important, și anume iubirea de sine. Artista a decis să vorbească despre acest subiect după ce a constatat că sunt multe fete care vor să facă poze cu ea, dar care își ascund trăsăturile în spatele unor filtre. Adda le-a sfătuit pe toate fetele să se iubească așa cum sunt, chiar dacă este conștientă că percepția negativă a tinerelor despre ele însele este cauzată de modul în care persoanele publice se expun în online și care arată „ o lume editată și falsă”. 

adda-sfat-pentru-toate-fetele-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

De mult voiam să abordez subiectul ăsta pentru că se întâmplă la fiecare concert. Cel mai des la fete văd asta. Facem poze direct cu filtre în care au fața acoperită sau și-o acoperă ulterior și postează așa. Pe o fată am întrebat-o odată de ce face asta. Și mi-a răspuns “Nu sunt frumoasă!”. Era foarte frumoasă! Și mi-a rupt inima. Și apoi, înainte să-i țin prelegerea aferentă, mi-am dat seama că noi greșim. Noi ăștia publici. Noi ăștia “perfecții” lumii. Că le arătăm o lume editată și falsă. Nimeni nu este perfect. Și 90% din ce este pe online este editat. Și eu îmi editam mai demult pozele. Și acum o fac, dar nu mai folosesc faceapp. Pentru că folosindu-l, am început să nu mă mai plac. Și am zis…ok, asta nu e bine. Pentru sănătatea mea sufletească și mentală. Mi se spune des. “De ce te postezi ciufulită sau nemachiată?!” , “Tu trebuie să fii perfectă!”.

Nu. Nu trebuie să fiu perfectă. Și nici nu o să fiu. Tot ce pot să fac este să mă iubesc așa cum sunt. Și să radiez iubire. Pentru că iubirea înseamnă frumusețe. Și frumusețea e subiectivă. Și s-a găsit unul în lumea asta care să mă placă așa cum m-a lăsat natura. Și m-a luat de nevastă. Iubiți-vă, fetelor. Cu coșuri, celulită, vergeturi. Cu riduri, alunițe, cicatrici. Toate aceste “accesorii” spun povești despre noi. În special povești despre curaj. Și hai să fim mai bune, noi fetele, mai ales, una cu cealaltă. Că prea ne lovim, ne comparăm și uităm ce înseamnă respectul și empatia”, a scris Adda pe Instagram, în dreptul unei imagini pe care o adolescentă a publicat-o cu ea, peste care este pus un filtru alb-negru.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton