Homepage  / Vedete străine

Adam Sandler, în trening la premiera filmului Leo. Actorul a fost însoțit de soție și de fiicele lor

Adam Sandler, în trening la premiera filmului Leo. Actorul a fost însoțit de soție și de fiicele lor
7

de Cătălina Matei,

Nonconformist și mai mereu pus pe șotii, Adam Sandler fost senzația serii la premiera animației „Leo”, o producție Netflix, care a avut loc la Los Angeles pe 19 noiembrie. Actorul celebru din „Big Daddy” a ales să poarte o ținută sport, în timp ce soția sa și cele două fiice adolescente au optat pentru rochii elegante.

Prezent la premiera din Los Angeles animației „Leo” în care își împrumută vocea, Adam Sandler a fost însoțit de soția sa, Jackie Sandler, dar și de cele două fiice – Sadie, de 17 ani și Sunny, de 15 – iar toate privirile au fost îndreptate asupra acestora.

În timp ce fetele și soția au optat pentru rochii elegante, actorul în vârstă de 57 de ani a purtat o ținută nonconformistă: pantaloni de trening gri, pe care i-a asortat cu un tricou polo cu imprimeu vesel, precum și cu un hanorac.

Leo Netflix Premiere – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Atât Jackie Sandler cât și fiicele lor pun voci pe filmul animat „Leo”, o producție Netflix, în care Adam dă glas personajului principal.

Întotdeauna este distractiv să fiu cu familia mea”, a spus Adam Sandler, atunci când a fost întrebat cum a fost să lucreze cu soția și cu fiicele lui, potrivit People. În același timp, actorul a mărturisit că se bucură că cele două puștoaice îi calcă pe urme: „Cam asta își doresc să facă, este pasiunea lor, așa că este bine să învăț odată cu ele. Le spun mereu să se asigure că fac ceea ce simt, indiferent cât de mult muncesc și să nu se judece. Să nu le permită oamenilor să le influențeze. Dacă simt că au făcut tot ce ține de ele, atunci este foarte bine”.

De altfel, ambele fiice ale lui Adam Sandler au mai apărut în filme ale acestuia, „Jack and Jill”; „Grown Ups” și „Grown Ups 2”, iar recent au jucat în  „You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah”.

Adam Sandler, cu soția în 19 filme

Adam Sandler și Jackie sunt căsătoriți de 20 de ani, iar cei doi au și jucat împreună în foarte multe filme. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare ale comediei „Un tătic grozav” / „Big Daddy” (1999) și au rămas împreună. Jackie a jucat acolo o chelneriță, un rol mic ca întindere, dar prezența ei de atunci a inspirat o tradiție îndelungată: aceea de a apărea în aproape toate filmele lui Adam. De-a lungul anilor, ea a apărut alături de soțul ei în mai multe filme, dar continuă să joace și în alte proiecte decât cele ale lui Adam, apărând în comedii populare precum „Paul, mare polițist la Mall” sau „Cealaltă Missy” / „The Wrong Missy”.

Cele mai noi colaborări ale soților Sandler sunt comedia „Nu ai ce căuta la bar mitzvahul meu” / „You are so not invited to My Bat Mitzvah” (2023), disponibilă deja la Netflix (în care joacă și cele două fiice ale lor, Sadie, care are acum 17 ani, și Sunny, care are 15 ani), și animația „Leo” care a avut premiera recent.

Despre „Leo”

Adam Sandler este vocea unei șopârle pe nume Leo în această comedie-musical, disponibilă pe Netflix, despre ultimul an de școală văzut prin ochii unui animal de companie.

Leo, o șopârlă de 74 de ani, trăiește de decenii în aceeași sală de clasă din Florida alături de amicul lui, o broască țestoasă, cu care împarte același terariu. În momentul în care află că nu mai are decât un an de trăit, Leo plănuiește să evadeze ca să se bucure de viața în exterior, dar este implicat în problemele elevilor neastâmpărați și ale unei suplinitoare deloc binevoitoare.

Așa se naște cea mai ciudată, dar și cea mai specială listă de dorințe din lume…

Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton