; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adam_levine_behati_prinsloo

Adam Levine şi Behati Prinsloo aşteaptă al doilea copil

14 September 2017

Unul dintre fotomodelele casei de modă „Victorias Secret', Behati Prinsloo, şi soţul ei, Adam Levine (38 de ani), leaderul trupei Maroon 5, vor avea încă un copil.

 

Ştirea a fost făcută public de Behati (28 de ani), care este originară din Namibia, pe contul ei de Instagram. În dreptul unei poze cu burtica proeminentă, ea a scris: „Runda a doua'. Cei doi s-au căsătorit în mai 2014 şi mai au împreună o fetiţă pe nume Dusty Rose, născută în septembrie anul trecut.

După prima sarcină, Behati a declarat cât de mult iubeşte rolul de mamă. La Met Gala ea le-a povestit ziariştilor: „Îl iubesc pe Adam. Atunci când te îndrăgosteşti şi te căsătoreşti crezi că nu există o dragoste mai mare. Apoi ai un copil şi descoperi o dragoste la alt nivel'.  

Cel mai recent album al trupei Maroon 5, „V', a fost lansat în 2014, iar pe 21 septembrie Adam şi colegii săi de trupă vor încheia turneul internaţional de promovare al acestui material discografic, care durează de doi ani. Anul acesta, formaţia a promovat single-urile „Cold' şi „What Lovers Do'.

Sursa Instagram Behati Prinsloo

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare