Homepage  / Vedete româneşti

Ada și Tony Galeș, primele reacții după ce au fost eliminate de la America Express 2023, sezonul 2 

Ada și Tony Galeș, primele reacții după ce au fost eliminate de la America Express 2023, sezonul 2 
10

de Roxana Mirea,

Ada și Tony Galeș au fost eliminate de la America Express, sezonul 2, în ediția de aseară, 6 decembrie 2023. Din nefericire pentru ele, soarele din cufăr a fost roșu. Acum, după ce au părăsit competiția, Ada și Tony Galeș au făcut primele declarații.  

Ada și Tony Galeș, după ce au fost eliminate de la America Express 2023, sezonul 2 

Ada și Tony Galeș au fost eliminate de la America Express 2023, sezonul 2. Ele s-au întrecut în cursa pentru ultima șansă cu Laura Giurcanu, Sânziana Negru și cu Giulia Anghelescu și Vlad Huidu. Deși au luptat până la capăt, Ada și mama ei au ajuns ultimele, iar soarele din cufăr a fost roșu. După ce au fost eliminate, cele două au avut o primă reacție pe rețelele sociale. 

„America Express continuă! Mult succes participanților rămași în cursă, pentru noi Drumul Soarelui s-a oprit. 

A fost o călătorie dincolo de ceea ce ne-am putut imagina, am avut parte de o experiență fantastică, pentru care suntem recunoscătoare. Mulțumim pentru toate mesajele de apreciere primite. 

Când am luat o mașină după mina de cărbune, Ada a spus: „dacă oamenii sunt buni, totul e posibil”. Mulțumirile noastre se îndreaptă către toți cei pe care i-am cunoscut și care ne-au ajutat, care ne-au dus cu mașina sau care ne-au omenit în casele lor. Am fost impresionate de capacitatea lor de a se raporta la viață cu umor, generozitate și smerenie. Au fost și vor fi un exemplu pentru noi. Ei sunt eroii necunoscuți ai acestei emisiuni. 

Am avut parte de o echipă grozavă, au fost cei mai tari: @ana.maria.penescu a fost reportera noastră și @catalin_avram78 cameraman. Multe mulțumiri lor și întregii echipe de profesioniști din spatele acestei producții”, au transmis Ada și Tony Gales.  

Ada și Tony Galeș, după ce au fost eliminate de la America Express 2023, sezonul 2  (8)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Ada și Tony Gales, recunoscătoare pentru experiența America Express 

Ada și Toni Galeș au făcut declarații la America Express după ce au văzut că soarele este roșu. 

„Suntem onorate că am fost aici. A fost o experiență extraordinară. Dincolo de ce am văzut, de limite, de tot, am făcut parte din ceva foarte mare și mulțumim mult pentru asta”, a spus Tony Galeș.   

Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce am trăit și că ne-am distrat și cu toate că ne-a fost greu, a fost una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit vreodată”, a spus Ada Galeș.  

Îmi vine să plâng, să râd, mă bucur foarte mult de tot ce am trăit. Chiar dacă plecăm acasă, plec acasă cu foarte multă recunoștință și cu foarte, foarte multe amintiri! O sursă aproape inepuizabilă de povești, de istorie, de oameni de locuri”, a spus Tony Galeș. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton