Homepage  / Vedete româneşti

Ada și Tony Galeș, eliminate de la America Express 2023, sezonul 2. „Suntem onorate că am fost aici”

Ada și Tony Galeș, eliminate de la America Express 2023, sezonul 2. „Suntem onorate că am fost aici”
7

de Roxana Mirea,

Ada și Tony Galeș au fost eliminate de la America Express, sezonul 2, în ediția de aseară, 6 decembrie 2023. Ele s-au întrecut în cursa pentru ultima șansă cu Laura Giurcanu, Sânziana Negru și cu Giulia Anghelescu și Vlad Huidu. Iată cum au reacționat Ada și Tony Galeș după ce au văzut că soarele din cufăr este roșu.  

Ada și Tony Galeș, eliminate de la America Express 2023, sezonul 2 

În cursa pentru ultima șansă, înainte de etapa din Argentina, s-au întrecut echipele Ada și Tony Galeș, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu. Laura și Sânziana au ajuns primele la Irina Fodor, urmate de Giulia și Vlad. Pe ultimul loc, au ajus Ada și Tony Galeș. Din nefericire pentru ele, soarele din cufăr a fost roșu.   

Am aici lângă mine o echipă cum n-am avut niciodată! Cel puțin nu în America Express, dar cred că nici în Asia. O echipă care a fost model! N-am mai întâlnit o echipă care să citească plicurile atât de corect și care să înțeleagă probele și misiunile și să le facă cu atâta determinare și inteligență și corectitudine, istețime… O echipă atât de armonioasă! Iubirea dintre ele se simte tot timpul, efectiv tot timpul! Nu cred că s-au certat vreodată cu adevărat Nu cred că fac asta vreodată în viața lor de zi cu zi. Voi transmiteți energia a două surori, a două prietene foarte bune. E despre iubire!”, a spus Irina Fodor despre Tony și Ada Galeș. 

Ada și Tony Galeș, eliminate de la America Express 2023, sezonul 2  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ada și Toni Galeș, după ce au fost eliminate de la America Express 2023, sezonul 2 

Ada și Toni Galeș au făcut și ele declarații după ce au fost eliminate de la America Express 2023, sezonul 2.

Suntem onorate că am fost aici. A fost o experiență extraordinară. Dincolo de ce am văzut, de limite, de tot, am făcut parte din ceva foarte mare și mulțumim mult pentru asta”, a spus Tony Galeș.  

Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce am trăit și că ne-am distrat și cu toate că ne-a fost greu, a fost una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit vreodată”, a spus Ada Galeș. 

„Îmi vine să plâng, să râd, mă bucur foarte mult de tot ce am trăit. Chiar dacă plecăm acasă, plec acasă cu foarte multă recunoștință și cu foarte, foarte multe amintiri! O sursă aproape inepuizabilă de povești, de istorie, de oameni de locuri”, a spus Tony Galeș. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton