; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ada Condeescu joacă rolul unei mame în filmul Rumeno

FOTO: Ada Condeescu joacă rolul unei mame în filmul “Rumeno”

06 August 2014

Actriţa Ada Condeescu (26 de ani) joacă, în prezent, cel de-al şaselea rol principal din cariera ei, în filmul Rumeno', regizat de Cătălin Mitulescu.

După ce a fost studentă ambiţioasă în Eu când vreau să fluier, fluier', o tânără care întâlneşte prima dragoste în Loverboy', personaj atemporal în Lupu' sau o lesbiană în Love Island' (lansat vara aceasta), Ada este acum o tânără mamă.

Ada Condeescu joacă rolul unei mame în filmul Rumeno

De data asta mă numesc Monica şi sunt mama unui copil de patru ani, la doar 22 de ani. Încerc să mă reapropii de iubitul meu, să retrăiesc povestea care ne-a apropiat, să încercăm un nou început', a spus actriţa.

Pentru că Rumeno' este filmat mai mult noaptea, programul de filmare durează, de cele mai multe ori, de la şase seara la şase dimineaţa, iar modul de lucru al echipei este unul atipic.

Trebuie să mă simt noaptea ca ziua, să am energia pe care aş avea-o ziua, să arăt fresh, să mă pot concentra bine', a declarat Ada, care şi-a schimbat stilul de viaţă de când joacă în această peliculă. Ea nu mai mănâncă după ora 16.00 decât fructe, iar în timpul nopţii nu bea cafea, ci bea multă apă plată, ca să nu i se facă somn, să reziste temperaturilor mari de afară şi să aibă energie.

Filmul Rumeno' este o co-producţie Romania, Suedia şi Italia, iar cel care îi dă replica Adei este actorul Alexandru Potoceanu (din Sunt o babă comunistă' şi Nuntă mută').

[Not a valid template]

Credit foto: http://www.adacondeescu.ro/

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare