Homepage  / Articole

Şi Carolina Tejera, şi Sara Maldonado divorţează

Şi Carolina Tejera, şi Sara Maldonado divorţează

de Redactia Tvmania

Se pare că vedetelor din distribuţia telenovelei “Aurora”, care începe pe 20 iunie la Acasă, nu prea le merge bine în dragoste. Astfel, Sara Maldonado, interpreta Aurorei, personajul principal, tocmai a încheiat divorţul, în timp ce Carolina Tejera cea care joacă rolul Clarei Amenabar, sora Angelei (Sonya Smith), a anunţat că intenţionează să facă acelaşi lucru.

Pentru Sara Maldonado (31 de ani) divorţul de fostul ei soţ, producătorul Billy Rovzar, s-a terminat de curând, actriţa fiind în sfârşit o femeie liberă şi fericită, mai ales că Billy avea serioase probleme cu alcoolul. Cei doi au format un cuplu doar patru ani.

Sara şi-a anunţat divorţul pe Twitter în luna februarie a anului acesta: “Vieţile noastre merg pe căi diferite şi din păcate relaţia noastră a ajuns la final, sper că veţi respecta această decizie”, a spus ea atunci.

Carolina vrea o despărţire amiabilă

La rândul ei, Carolina Tejera şi soţul ei, impresarul Don Stockwell, au decis să se despartă de comun acord după cinci ani de căsnicie. Ei vor rămâne însă prieteni de dragul copilului lor.

“Au decis să o facă de comun acord. A fost o despărţire fără certuri şi discuţii în public”, a zis reprezentanta Carolinei, citată de peopleenespanol.com. Actriţa în vârstă de 34 de ani va continua să locuiască în casa ei şi a lui Don din Miami împreună cu băieţelul lor de patru ani, Michael.

Puţini îşi amintesc că actriţa de origine venezueleană, Carolina Tejera, şi soţul ei, Don, au vizitat ţară noastră în anul 2006. Carolina a fost invitată atunci să filmeze câteva episoade pentru telenovela “Vocea inimii” de la Antena 1 (ai cărei protagonişti au fost Ioan Isaiu şi Maria Dinulescu).

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton