Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Actriţa Zuleyka Rivera, “Rosario”, are un nou iubit

Ce trebuie să știți despre actriţa Zuleyka Rivera, protagonista videoclipului „Despacito”

4 August 2017

Actriţa de origine portoricană Zuleyka Rivera a devenit, în ultimele luni, una dintre cele mai căutate femei în mediul online şi asta nu pentru că ar fi fost Miss Univers în 2006, deși a fost, sau pentru că, din 2007, joacă în telenovele, unele de mare succes, ci pentru că a apărut în videoclipul „Despacito', al lui Luis Fonsi, cea mai difuzată melodie din toate timpurile cu peste 4,6 miliarde de accesări pe platformele muzicale.

Zuleyka Rivera nu se află pe o pantă ascendentă doar în carieră, ci şi în viaţa privată. Ea tocmai ce a făcut publică pe Instagram relaţia cu Germán Rosete Llergo, un producător şi afacerist mexican, urcând o poză cu ei din vacanţa în Formentera, Spania.

Zuleyka are un băiat cu jucătorul de baschet J. J. Barea, născut în 2012, iar ultima ei relaţie a fost cu Jason Canela, fratele cântăreţului şi actorului Jencarlos Canela.

Pe Zuleyka (29 de ani) o ştiţi din serialele „Dansul iubrii' („Cosita linda') şi „Aurora', iar în prezent poate fi văzută la Acasă Gold în telenovela „Rosario', în care îi dă viaţă Sandrei Diaz.

 

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare