; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

2019 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones   Arrivals

Actriţa Zoë Kravitz divorțează după 18 luni de mariaj

04 January 2021

Anul nu a început cu vești bune pentru actorii Zoe Kravitz și Karl Glusman. După un an și jumătate de căsătorie cei doi au decis să divorțeze.

Vestea separării a surprins pe toată lumea, la fel ca și nunta lor din 2019 organizată în secret. Divorțul a fost depus de Zoe Kravitz, chiar în ajunul Sărbătorilor de iarnă. În dosarul depus în instanță pe 23 decembrie, actrița din serialul „Marile minciuni nevinovate' (HBO) a solicitat divorțul, însă motivul despărțirii cuplului rămâne necunoscut.

Vestea a fost confirmată de reprezentantul actriței pentru publicația People.

Cei doi nu se gândeau încă la copii

În cadrul unui podcast din luna mai 2020, Zoe a vorbit despre presiunea de a avea copii după ce s-a căsătorit:

„Mă simt ofensată de faptul când oamenii îmi spun «când faci un copil», presupunând că este ceva ce trebuie să fac pentru că societatea o cere. În acest moment cu siguranță nu sunt într-o perioadă în care pot face asta, în -primul rând din cauza meseriei', spunea ea.  

Zoe s-a căsătorit cu Karl, cu care a început să se întâlnească în 2016, în casa tatălui ei Lenny Kravitz din Paris, Franța, pe 29 iunie 2019. Vara trecută, actriţa a marcat prima aniversare a căsătoriei publicând pe Instagram o fotografie alb-negru de la nunta lor. Glusman a scris atunci: „Eşti cel mai bun prieten al meu (…) Şi voi face totul pentru tine până în ziua în care voi muri'. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare