;
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

2019 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones   Arrivals

Actriţa Zoë Kravitz divorțează după 18 luni de mariaj

4 January 2021

Anul nu a început cu vești bune pentru actorii Zoe Kravitz și Karl Glusman. După un an și jumătate de căsătorie cei doi au decis să divorțeze.

Vestea separării a surprins pe toată lumea, la fel ca și nunta lor din 2019 organizată în secret. Divorțul a fost depus de Zoe Kravitz, chiar în ajunul Sărbătorilor de iarnă. În dosarul depus în instanță pe 23 decembrie, actrița din serialul „Marile minciuni nevinovate' (HBO) a solicitat divorțul, însă motivul despărțirii cuplului rămâne necunoscut.

Vestea a fost confirmată de reprezentantul actriței pentru publicația People.

Cei doi nu se gândeau încă la copii

În cadrul unui podcast din luna mai 2020, Zoe a vorbit despre presiunea de a avea copii după ce s-a căsătorit:

„Mă simt ofensată de faptul când oamenii îmi spun «când faci un copil», presupunând că este ceva ce trebuie să fac pentru că societatea o cere. În acest moment cu siguranță nu sunt într-o perioadă în care pot face asta, în -primul rând din cauza meseriei', spunea ea.  

Zoe s-a căsătorit cu Karl, cu care a început să se întâlnească în 2016, în casa tatălui ei Lenny Kravitz din Paris, Franța, pe 29 iunie 2019. Vara trecută, actriţa a marcat prima aniversare a căsătoriei publicând pe Instagram o fotografie alb-negru de la nunta lor. Glusman a scris atunci: „Eşti cel mai bun prieten al meu (…) Şi voi face totul pentru tine până în ziua în care voi muri'. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare